evomag.ro

Daca esti ingrijorat ca telefonul tau a dispărut sau a fost furat si este un telefon cu sistem de operare Android se pare ca poti localiza si identifica dispozitivul cu aplicatia Find My Phone, similar cu Find My iPhone.

Localizarea device-ul Andorid se face foarte usor prin instalarea aplicatiei din Magazin Play pe orice alt dispozitiv si apoi te conectezi pe acesta cu acelasi cont al telefonului pierdut. Aplicatia este foarte simpla si te ajuta sa localizezi dispozitivul in cativa pasi. Aplicatia o gasiti sub denumirea de Find my Phone sau Gaseste-mi telefonul.

Telefonul pierdut trebuie sa aiba Find My Phone instalat si localizarea activata. Conditia sa il puteti localiza este ca telefonul pierdut sa fie conectat la internet.

Daca nu aveti la indemana un telefon pentru a instala aplicatia puteti folosi pagina web AICI

Puteti redați un sunet care se va auzi pe telefonul pierdut, puteti sa blocati deviceul sau puteti sa stergeti tot continutul acestuia printr-o simpla apasare de buton. Exista si optinuea de afisare mesaj, putand sa scriem un mesaj pentru a fi vazut de cel care il gaseste.

evomag.ro

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.