Afacerea zilei: Card de memorie microSDHC 8 GB + adaptor la doar 9.85 lei la ALTEX

Dupa o scurta prospectare a celor mai importante site-uri de profil am ajuns la concluzia ca cel mai bun pret din piata la acest card de memorie microSDHC de 8GB este cel din promotia de la Altex. Pentru cei care vor sa isi faca upgrade la memoria dispozitivului mobil si aveau nevoie de un impuls, oferta actuala de la Altex este acum cel mai bun motiv.

Perfect pentru dispozitive mobile ca telefonul, tableta sau camera foto, cardul de memorie de 8GB HAMA este suficient pentru a completa nevoie de spatiu de stocare si ofera si siguranta pastrarii datelor stocate. Astfel, in acelasi timp faci upgrade la memoria dispozitivului tau, iar in al doilea rand economisesti bani prin intermediul acestei oferte.

Caracteristici:
Micro SDHC
Capacitate de stocare: 8 GB
Clasa viteza: 4
Rata de transfer: 10 MB/s
Material: plastic
Accesorii : adaptor SDHC

Altex ne-a obsinuit in ultima vreme cu preturi bune la diferite produse si chiar la categorii intregi de produse, insa lasand la o parte faptul ca organizeaza de 16 ori pe an Black Friday, Altex vine mereu cu oferte bune, iar acest aspect a fost sesizat si de mine. De exemplu, la produsele Apple au de cele mai multe ori cele mai bune preturi din piata, bineinteles excluzand telefoanele Apple pentru ca pe acest segment se bate toata piata de IT&C.

HAMA 108012
Bine, eu acum ma intreb care este pretul de achizitie al unui card de memorie microSDHC 8 GB + adaptor HAMA 108012, in conditiile in care preturile din piata nu scad su 14 lei/bucata si in plus sunt bugetate si in planul de marketing pe facebook ads, practic asa am descoperit oferta lor, printr-un anunt sponsorizat postat pe facebook.

Puteti cumpara cardul microSDHC 8 GB + adaptor HAMA 108012 de aici:
1. Card de memorie microSDHC 8 GB + adaptor HAMA 108012 – Pret ALTEX: 9,85 lei
2. Card de Memorie HAMA Micro SDHC 8GB Clasa 4 + Adaptor SD – Pret forit.ro: 14,79 lei
3. Hama microSDHC 8GB Class 4 + Adapter / Mobile 108012 – Pret BADABUM: 15,95 lei
4. Card de memorie Hama MicroSDHC, 8GB, Class 4 + Adaptor – Pret eMAG: 19,99 lei
5. Card Hama Micro SDHC 8GB Clasa 4 cu adaptor – Pret itgalaxy: 19,99 lei

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.