Opera a anunțat marți două noi produse – un nou browser mobil numit Opera Touch și un browser Opera actualizat pentru desktop-uri. Opera spune că browserul Touch a fost proiectat de la bază și se poate conecta la browserul Opera PC actualizat fără a configura o parolă sau un login. Punctul culminant al noului Opera Touch este că navigația a fost concepută pentru a fi utilizată doar cu o singură mână, facilitând astfel navigarea pe Internet a utilizatorilor.

Browserul Opera Touch începe în modul de căutare, gata să caute lucruri pe web. Tastatura va fi deja pornită, iar cursorul din bara de adrese va clipi pentru a indica introducerea adresei URL sau a căutării. “Am mutat funcțiile cheie ale browser-ului la îndemână”, a declarat Maciej Kocemba, manager de produs la Opera. “Aceasta înseamnă că, spre deosebire de cele mai multe browsere, puteți naviga mai ușor și căuta pe web atunci când vă aflați în mișcare.”

În plus, există un buton de acțiune rapidă (FAB) în partea de jos a ecranului, pentru experiența de navigare cu o singură mână. Noua funcție oferă acces direct la filele cele mai recente și la o funcție de căutare. De asemenea, permite utilizatorului să navigheze prin browser folosind degetul mare.

Opera Touch acceptă, de asemenea, căutarea vocală și permite utilizatorilor să scaneze QR și codurile de bare. Cu această funcție, atunci când vedeți un produs într-un magazin, veți putea verifica recenziile online.

Cealaltă caracteristică cheie a aplicației Opera Touch este numită Flow, care vă permite să trimiteți fișiere, note și linkuri către PC. Fluxul este criptat de la cap la cap și, spre deosebire de alte instrumente de sincronizare a browserului, nu este necesar să creați un nume de utilizator sau o parolă. Pentru a accesa fluxul, va trebui să scanați un cod QR afișat în browser-ul de operații Opera, cu Opera Touch.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.