Ubisoft a implinit 30 de ani si in semn de recunostinta fata de fani compania franceza ofera sub titlu gratuit si in forma completa jocul “The Crew”. Promotia este valabila 30 zile incepand cu data de astazi 14 Septembrie 2016 si pana la data de 14 Octombrie 2016. Astfel, Ubisoft ofera gratuit jocul The Crew pentru PC prin intermediul Ubi Club, urmand a fi activat direct pe contul vostru Uplay.

The Crew: un joc racing care merita incercat
Jocul The Crew a fost lansat la sfarsitul anului 2014 atat pentru platforma PC cat si pentru conslele Xbox si PlayStation si este un joc de racing care seamana destul de mult cu seria Test Drive Unlimited, joc dezvoltat tot de compania Ubisoft. Este interesant faptul ca in joc iti poti adapta si personaliza masina atat pentru curse on road cat si pentru offroad, avand la dispozitie o harta imensa si deschisa asteptand sa fie explorata.

the-crew

Ce trebuie sa faci pentru a primi jocul gratuit?
Pentru a intra in posesia jocului The Crew trebuie doar sa va faceti cont pe uPlay, daca nu aveti deja si sa accesati pagina de promotie creata special pentru acest eveniment. Din aceasta sectiune veti fi ghidat catre pagina de crearea cont daca nu aveti deja creat. Tot parcursul este simplu si nu dureaza mult timp. Tot acum am trecut si eu prin acesti pasi pentru a experimenta daca totul functioneaza corect si complet si va pot spune ca functioneaza 100%.

Este important de stiut ca pentru a putea juca jocul este necesar sa descarcati si sa instalati utilitarul uPlay, ca mai apoi sa va conectati cu contul deja creat. Descarcati jocul, il instalati si il jucati cu placere. Asta este tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia unei copii gratuite a jocului The Crew.

the-crew-free

Conform computergames.ro, jocul The Crew are deja lansat un pachet de expansiune care se numeste “Wild Run” si contine pe langa masinile deja existente si motociclete. Tot ei ne spun ca Ubisoft urmeaza sa lanseze pe 29 noiembrie o adoua expansiune care se va numi “Calling All Units”, si va oferi posibilitatea ca utilizatorii sa joace de partea politistilor.

Dupa expirarea promotiei The Crew, Ubisoft va veni cu noi tiluri gratuite insa momentan nu stim care este jocul ce va fi pus in umratoarea promotie. Tot ce stim este ca pana in prezent, in afara de The Crew, Ubisoft a mai oferit gratuit jocurile: Splinter Cell, Prince of Persia: Sands of Time si Rayman Origins.

Asa ca nu mai asteptati! Accesati link-ul urmator pentru a putea beneficia acum de promotie: Descarca The Crew gratuit

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.