Cei de la Xiaomi au confirmat ca noul sistem de operare al acestora, MIUI 9, este in curs de dezvoltare. Din pacate, acestia nu au confirmat si o data de lansare al acestui nou sistem de operare. Xiaomi a confirmat pe forumul MIUI, ca acest sistem de operare este bazat pe Andorid 7.0 Nougat. Despre data de lansare se spune ca va fi dupa 16 August, dar nu s-a putut sa se gaseasca o data exacta. Mai mult, un director exectutiv al companiei Xiaomi, a dezvaluit cateva screenshot-uri al sistemului de operare MIUI 9. Aceste screenshot-uri au fost dezvaluite pentru a primi un feedback de la utilizatori. Cu aceste screenshot-uri au fost dezvaluite si cateva caracteristici.

Cum am spus si mai sus, vom vedea acest nou sistem de operare abia dupa 16 August. Asta inseamna ca Xiaomi va lansa MIUI 9 doar pentru dispozitivele care se vor lansa peste o luna. In plus, managerul de produs al lui MIUI a postat pe reteaua sociala Weibo, imagini cu noua tema. Multi utilizatori ai Xiaomi au fost confuzi, crezand ca acestea sunt noi caracterisitici pentru MIUI 9. Pana cand, Xiaomi a confirmat pe forum, ca acele imagini vazute de utilizatori sunt de la noua tema al lui MIUI 9 si nu reprezinta nici o caracterisitca noua.

“Managerul nostru de produs MIUI, a postat recent o captura de ecran pe Weibo. Scopul acestei postari a fost de a colecata feedback-uri de la utilizatori pentru proiectarea noii teme. El a mentionat clar ca, screenshot-ul postat este una din temele facute pentru MIUI 9. Retineti ca imaginea de mai sus este doar o tema obisnuita si nu are nimic de a face cu MIUI 9”, asta au spus cei de la Xiaomi.

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a mentionat mai devreme ca noul sistem de operare, MIUI 9, va fi mai fluid si mai puternic decat versiunile anterioare. Xiaomi a lansat MIUI 8, in August anul trecut si avea aplicatii precum Dual Apps, Second Space, scrolling screenshots, caller ID, si multe altele.

Lasa un comentariu

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.