Într-o mișcare surpriză săptămâna trecută, Microsoft a declarat că aduce browser-ul său Edge pe platformele Android și iOS. O săptămână mai târziu, compania a făcut o previzualizare a aplicației Edge disponibilă pe Google Play pentru clienții cu dispozitive Android.

Săptămâna trecută, compania a lansat o versiune de preview a Edge pentru iOS, prin intermediul unui canal beta de testare. În acel moment, compania nu era încă pregătită să lanseze versiunea Android a Edge și, în schimb, accepta numai cererile clienților care doreau să aibă Edge pe telefonul lor.

Dacă v-ați înscris pentru a fi anunțat despre disponibilitatea Microsoft Edge pe Android, este posibil să fi primit un e-mail de la companie. “Vă mulțumim pentru interesul dvs. Previzualizarea Microsoft Edge pentru Android este acum disponibilă pentru descărcare în Magazin Google Play”, afirmă mesajul.

Previzualizarea Microsoft Edge pentru Android oferă o serie de caracteristici pe care le-ați fi apreciat pe desktop. Există un buton “Continuați” pe PC, care vă permite să mutați lucrurile de unde ați rămas între dispozitivul mobil și PC. Microsoft spune că Edge va sincroniza, de asemenea, listele de preferințe ale utilizatorilor și listele de lectură de pe toate dispozitivele.

Există, de asemenea, Vizualizare Hub, care conține toate listele favorite, lista de lectură, istoricul și cărțile într-un singur loc. Apoi, desigur, există și Reading View, care reorganizează conținutul pe o pagină web pentru a permite cititorului să il citească mai ușor. De asemenea, Microsoft a aruncat într-un cititor de coduri QR, care trage informații de îndată ce le-a scanat, iar căutarea vocală, permițând oamenilor să pună întrebări fără a avea probleme cu tastarea lucrurilor.

Microsoft Edge pentru Android utilizează motorul de redare Blink din proiectul browser-ului Chromium. “Această abordare ne oferă mai mult control și performanță mai bună decât utilizarea controlului Android WebView, dar înseamnă că trimitem propria copie a motorului de redare în aplicație. La fel ca și alte browsere Android bazate pe Chromium, ne așteptăm să ținem pasul cu noi versiuni Chorme “, a declarat compania săptămâna trecută.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts