Xbox One X și Xbox One S vor primi suport pentru afișajele de 1440p. Ce înseamnă asta ? Xbox One X va putea oferi o calitate mai bună a imaginii pe 1440p prin suprasampling. În momentul de față, supersampling-ul pe Xbox One X a fost limitat la 1080p, ceea ce înseamnă că cele cu ecrane 1440p obțin o rezoluție mai mică decât cea nativă, care nu este cea mai bună utilizare a hardware-ului lor.

În ceea ce privește Xbox One S, probabil că orice îmbunătățiri la 1440p vor fi limitate la redarea video, conform unui raport despre Neowin. În prezent, această caracteristică este planificată pentru lansare limitată prin programul Xbox Insider.

“Cei dintre voi în inelul nostru de previzualizare timpuriu ar trebui să fie plăcut surprinși foarte curând dacă aveți un Xbox One S sau un Xbox One X “, tweet-ul Kevin Gammill, managerul programului de programe Xbox Partner Group al Microsoft.

După o perioadă de testare, este sigur să spunem că suportul de 1440p ar trebui să fie lansat în curând publicului. Deși Microsoft pare să fie mulțumit de adoptarea afișelor 4K chiar și pe piețele în curs de dezvoltare, cum ar fi India, va fi interesant să vedem cât de multe beneficiază cu adevărat de această mișcare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.