Producatorul de apartate de fotografiat, RED, isi face loc pe piata de smartphone-uri. Compania RED, a anuntat miercuri ca va lansa primul lor smartphone, intitulat Hydrogen One. Acestia spun ca va fi primul telefon din lume cu holograma. Cei de la RED se mandresc cu caracteristicile pe care, camera le are. De asemenea, acest telefon are un suport pentru modularitate, dar si un sistem audio foarte bun. Caracteristici similare au fost explorate de mai multe companii precum, Motorola sau LG, acum cativa ani.

Telefonul RED Hydrogen One, are un afisaj “retina-riveting”, care poate sa redea continut 3D sau 2D, in functie de acesta. Compania afirma ca ne-am putea bucura de continut alaturi de ochelari. Despre asta, RED a anuntat ca va oferi continut hologafic cu 4 vederi.

RED

Noul smartphone RED Hydrogen One, va lucra cu programul profesionist al camerelor fabricate de catre cei de la RED. Momentan este neclar daca utilizatorii vor putea sa isi conecteze propriile camere DSLR la acest telefon. De asemenea, acestia ofera si o interfata familiara. La fel ca celelalte flagship-uri, noul telefon RED Hydrogen One o sa vina echipat cu un port USB Type-C, dar interesant, acesta are si un slot de card microSD, in caz ca mai aveti nevoie de spatiu aditional. Plus ca, acest telefon va avea si o mufa jack de 3.5mm.

Smartphone-ul RED Hydrogen One, va rula Android si va veni cu cateva caracteristici precum, algoritmul H3O care transforma sunetul stereo in sunt multi dimensional. Va trebui sa asteptam sa vedem ce inseamna asta, dar compania spune ca experienta sonora va fi la fel de buna ca si conectarea castilor 5.1.

Telefonul vine in doua variante, dar cu preturi diferite ale acestora. Prima varianta este Aluminium, care are un pret de pornire de 1,195 dolari, iar cea dea doua varianta este Titanium. Aceasta varanta are un pret de pornire de 1,595 de dolari. Telefonul ar trebui sa se lanseze in primul trimestru al anului 2018. Precomenzile au inceput de Joi, 6 Iulie.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts