Dacă cineva v-a citat mesajul pe WhatsApp înainte să îl ștergeți, veți putea totuși să vedeți acel mesaj – redând caracterul “Ștergeți pentru toată lumea” nefuncțional.

Anul trecut, WhatsApp a lansat această funcție pentru a permite unei baze de utilizatori de peste un miliard să revocareze mesajele în cazul în care le-au trimis către o persoană sau un grup greșit. Utilizatorii pot șterge mesaje numai pentru toată lumea timp de până la șapte minute după trimitere.

Web-ul următor notează că mesajele citate din chat-uri au continuat să apară în citate chiar după ce au fost șterse. Acesta a spus că nu este un bug și face parte din această facilitate.

Dacă un utilizator trimite un mesaj și îl șterge dintr-un grup sau un chat individual în termen de șapte minute, mesajul va dispărea.

Cu toate acestea, dacă în aceste șapte minute, acel mesaj este citat, atunci mesajul original va dispărea cu succes, dar textul șters continuă să apară în citatul destinatarului.

Interesant, nu există nicio referire la modul în care funcția funcționează în cazurile de citare în Întrebări frecvente ale WhatsApp.

Acest lucru vine în urma rapoartelor în care cercetătorii au susținut că descoperă alte deficiențe în implementarea de către WhatsApp a mesajelor șterse.

Într-un anumit defect – descoperit de blogul spaniol AndroidJefe – a fost posibil să se recupereze mesajele șterse din istoricul de notificări Android.

“Bazandu-se pe aplicatii terte, utilizatorii au putut naviga in jurnalul de notificari pentru a citi texte purtate”, se arata in raport.

Independentul a subliniat mai târziu că această abordare ar putea recupera doar mesajele șterse care au fost citite sau interacționate.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.