Fossil a lansat ceasuri Smart-Hybrid pentru brandurile Armani, Diesel, Fossil si Kate Spade

Cum criticile cele mai importante aduse ceasurilor smart se refereau la design, nu e de mirare ca producatorii de ceasuri clasice au gasit in asta o oportunitate foarte mare de dezvoltare. Una dintre cele mai mari lansari in momentul de fata este cea a ceasurilor smart-hybrid de la Fossil. Ceasurile Fossil se bucura de un succes enorm pe piata fashion si casual, fiind apreciate pentru personalitatea puternica si preturile accesibile fata de brandurile mult mai celebre. Intrarea lor pe piata smart merita astfel toata atentia.

Fossil – intermediar pentru branduri de lux
Daca pana cum lucrurile sunau destul de bine, ceea ce urmeaza o sa fie cu atat mai atractiv! La Baselworld 2016, ultima expozitie de ceasuri si bijuterii a celor de la Fossil, acestia au anuntat ca vor lansa ceasuri smart hybrid pentru Armani, Diesel si Kate Spade.

Iata cateva dintre informatiile oferite in cadrul expozitiei:

Designul clasic face legea
Toate modelele ce urmeaza a fi lansate de Fossil vor avea un design traditional, foarte elegant. Vom avea in sfarsit la dispozitie ceasuri care arata foarte bine si beneficiaza in plus de cele mai noi tehnologii smart. Printre functiile ce urmeaza a fi incadrate se numara cele de monitorizare a activitatilor de zi cu zi, somnului sau notificarilor. Ceasurile vor fi compatibile atat cu sistemul de operare Android, cat si cu cel iOS. Acestea vor putea completa astfel toate aplicatiile atat de indragite de pe telefoane smart si tablete.

Serii de lux pentru cumparatori pretentiosi

Seria de ceasuri lansata de Fossil va cuprinde colectii premium, lucrate in colaborare cu cele mai mari case de moda. Un exemplu in acest sens este colectia Connected a celor de la Emporio Armani. Aceasta va fi disponibila in nuante de negru, rose gold sau inox. Curelele vor fi disponibile atat pe piele, cat si pe optiuni metalice. Colectia este disponibila pe site-ul Connected Armani si are preturi incepand de la 245 de dolari.

Diesel este un brand destul de popular pe piata romaneasca, atat pe segmentele de bijuterii, cat si pe cele de ceasuri. Colectia Timeframe lansata in colaborare cu Fossil va include un design industrial si functii smart fitness. Preturile pentru ceasurile din portofoliu incep de la 225 de dolari.

Nu in ultimul rand, colectia Metro Grand de la Kate Spade aduce ceasuri smart de tip analog. Acestea vor fi disponibile pe negru, rose gold, gri si argintiu, alaturi de o serie de alte nuante speciale. Ceasurile vor avea o curea de 18 mm si vor fi rezistente la apa. Preturile pentru colectia Metro Grand de la Kate Spade vor incepe din jurul sumei de 250 de dolari.

Se pare ca anul urmator va aduce cu siguranta schimbari majore pe piata ceasurilor smart, acestea reducand din ce in ce mai mult din diferenta de aspect fata de cele clasice atat de elegante.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.