Iubitorii de jocuri de tip shooter mai au putin de asteptat pana la lansarea unuia dintre cele mai asteptate jocuri din ultima perioada. Sniper Ghost Warrior 3 este un shooter militar al polonezilor de la CI Games cu peste 5.5 milioane de copii vandute. Desi initial anuntat pentru 2016, developerii au anuntat ca vor amana lansarea pana in 2017. Data oficiala de lansare este acum 4 aprilie 2017.

Jocul urmeaza sa fie lansat in variante pentru PC, PS4 si Xbox One. Motivul amanarii lansarii este chiar faptul ca jocul trebuie optimizat in cel mai mic detaliu pentru a rula perfect pe oricare dintre platforme.

Noutati de joc aduse de Sniper Ghost Warrior 3
Elementul-cheie din Sniper Ghost Warrior 3 va fi ca jucatorii au libertatea de a alege cum sa abordeze obiectivele si misiunile. Shooter-ul aduce trei moduri de joc si o paleta variata de stiluri. Jucatorii vor putea avea trei roluri, respectiv cel al sniper-ului, fantomei sau razboinicului. Desi se poate alege un singur rol pentru tot jocul, misiunile necesita skill-uri de la fiecare in parte.

Ideea de baza este ca sniperii au in realitate o pregatire complexa si stiu ce sa faca in orice situatie de lupta. Prin urmare, si in joc sniperul este gata sa jongleze intre arme, roluri si misiuni.

Numele personajului principal (al sniper-ului) este John North. Militar american, acesta se afla in Georgia, aproape de granita cu Rusia, si trebuie sa previna declansarea unui razboi.
Misiunile sunt foarte complexe si ofera o libertate maxima de abordare, ceea ce este cu totul nou fata de seriile trecute, unde actiunea era mult mai lineara. Jocul este dezvoltat pe trei niveluri: tintire, executare si supravieture.

Sniper Ghost Warrior 3 este jocul cel mai scump si mai avansat din serie. Trailerele lansate de developerii polonezi arata incredibil. Shooter-ul se anunta a fi foarte dinamic, cu detalii impresionante si un control foarte atractiv asupra jocului.

Din lista de noutati fac parte si aparitia masinilor, misiunilor secundare, conditiilor meteo schimbatoare si jocul atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Fiecare detaliu poate fi folosit in strategia de joc, asa ca ecuatia cuprinde foarte multe date si devine cu atat mai dificila si mai savuroasa. Lucrurile suna foarte bine, nu?

Ar mai trebui sa mentionam ca personajul principal poate sa alerge, sa faca scheme de parkour, sa se catere sau sa pareze atacuri. Navigarea este astfel mult mai interactiva.
Atunci cand nu se afla intr-o misiune, jucatorii pot interactiona cu diferite personaje. Interactiunea poate ajuta mai mult sau mai putin la rezolvarea misiunilor.

In concluzie, Sniper Ghost Warrior 3 aduce o serie foarte mare de noutati si se anunta a fi unul dintre cele mai importante shootere ale lui 2017. Jocul este foarte asteptat de catre fani, cu atat mai mult cu cat lansarea a fost deja amanata. Developerii anunta un joc fara cusur si o experienta cu totul speciala pe toate platformele. Tu ce crezi? Vor da sau nu polonezii de la CI Game lovitura cu acest joc?

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.