Apple încearcă să anunțe o variantă entry-level la nivel de Macbook, de îndată ce se va încheia cel de-al doilea trimestru al anului 2018, eventual în jurul conferinței de dezvoltare a companiei – WWDC 2018. Potrivit rapoartelor online, această variantă se așteaptă să fie similară cu cea MacBook Air. Se spune că viitorul “buget” MacBook va împrumuta afișajul MacBook Pro de 13,3 inci, care vine cu o rezoluție de 2560×1600 pixeli – panourile pentru care se preconizează că vor proveni din LG Display din Coreea. Raportul adaugă mai multe detalii despre reîmprospătarea așteptată în liniile de produse iPad și iPad Pro.

Un raport al Digitimes arată că Apple încearcă într-adevăr să readucă MacBook-ul “accesibil” după ce s-a concentrat pe variantele sale premium MacBook Pro, din ultimii ani. În plus, potrivit analistului Jim Hsiao de la Digitimes Research, livrările pentru acest viitor model MacBook vor ajunge la patru milioane de unități până la sfârșitul anului 2018.

Digitimes continuă să susțină că furnizorul preferat al Apple pentru panourile MacBook va fi LG Display Coreea de Sud, având în vedere că gigantul din Cupertino a avut probleme cu un anumit furnizor din China. LG Display va începe să furnizeze panouri până în luna aprilie a acestui an. Varianta MacBook se spune că va intra în producția de masă până la sfârșitul lunii sau la începutul lunii iunie.

Destul de interesant, ținta presupusă de Apple a șase milioane de expedieri este prognozată să scadă cu o treime, deoarece Digitimes consideră că noul preț ar putea să nu fie suficient pentru a atrage cumpărători. Raportul menționează, de asemenea, că iPad-ul accesibil de 9,7 inci și un upgrade la iPad Pro vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2018.

Un raport recent al companiei KGI Securities Ming-Chi Kuo se așteaptă ca această variantă MacBook accesibilă să împingă în mod semnificativ vânzările Apple MacBook cu până la 10-15%.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.