Sony India a lansat vineri două noi smartphone-uri Android, Xperia R1 Plus și Xperia R1. Ambele telefoane inteligente sunt destinate clienților din segmentul mediu, potrivit Sony. Compania promovează telefoanele pentru a susține încărcarea rapidă și navigarea prin compresie de date uplink (UDC). Sony promite, de asemenea, că telefoanele sunt pregătite pentru Android 8.0 Oreo. Telefoanele inteligente au fost lansate pe primul loc în India și nu au fost încă dezvăluite în altă parte.

Xperia R1 Plus și prețul acestuia
Xperia R1 Plus și Xperia R1 vor fi disponibile în toate magazinele Sony Center și în majoritatea magazinelor mobile din India, începând cu data de 10 noiembrie. De asemenea, vor fi disponibile pe Amazon și Flipkart. Sony Xperia R1 Plus va fi disponibil la 915 RON și Xperia R1 are un pret de 793 RON. Ambele telefoane vor fi disponibile în culorile Black și Gold.

Compania confirmă, de asemenea, că cei interesați se pot înregistra pentru telefoane începând de vineri pe Amazon. Sony promite, “Clienții preînregistrați vor avea dreptul la o ofertă specială.”

Specificațiile Xperia R1 Plus și R1
Telefoanele sunt dotate cu specificatii aproape identice, diferenta 0 face memroia RAM si memoria interna. Sony Xperia R1 Plus are 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare, în timp ce Xperia R1 are 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare.

Xperia R1 Plus și R1 au afișaje TFT de 5,2 inci HD (720×1280 pixeli) și sunt alimentate de un Qualcomm Snapdragon 430 SoC Octa-Core. Ambele rulează pe Android Nougat direct din cutie, dar actualizarea Android Oreo este promisă pentru telefoane. Camera de pe spate este de 13 megapixeli, dispozitivele au slot-uri dual-SIM, cu autofocus. Camera contine senzorul Sony Exmor și un bliț LED. Există o cameră frontală de 8 megapixeli pe fiecare. Acestea sunt susținute de o beterie de 2620mAh și suport USB Type-C. Acesta măsoară 146×73.2×8.8mm și cântărește 154 de grame. Opțiunile de conectare includ GPRS / EDGE, 3G, 4G cu suport pentru LTE, GPS, Bluetooth 4.2 și Wi-Fi. De asemenea, vine cu Radio FM.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.