Stirile despre aplicatiile de inalta vizibilitate care vin in Windows Store, continua sa se incalzeasca.Ultima stire este potentiala lansare a WhatsApp-ului pe Desktop.Initial, aceasta stire a fost raportata de Aggiornamenti Lumia.O lista a aplicatiilor din Windows Store a aparut, incluzand si WhatsApp Desktop.Dar momentan nu poti folosi aplicatia.

Aplicatia pare sa fie o conversie a aplicatiei WhatsApp Desktop care se poate folosi utilizind Desktop Bridge.Dupa cum au spus si cei de la Aggiornamenti Lumia, ca sa rulezi aceasta aplicatie trebuie sa ai macar versiunea aniversara a Windows-ului, iar tu ca sa accesezi WhatsApp Desktop trebuie sa te conectezi cu telefonul mobil prin mirror messages.Acestea fiind spuse, aplicatia convertita pentru desktop nu este disponibila inca pentru descarcare si nu exista nici o informatie clara cand aceasta poate deveni.

Aparitia aplicatiei WhatsApp Desktop pe Windows Store urmareste stirea ca Spotify si iTunes vor ajunge in cele din urma la Windows Store.Nici timpul nu tine cu Windows deoarece, Windows 10 S care este limitat numai la folosirea aplicatiilor din Windows Store.Este posibil sa vedem ca Windows Store sa isi imbunatateasca ofertele, pentru a imbunatati noua versiune de Windows 10 care este dedicata mai mult elevilor.

In orice caz, daca esti interesat de descarcarea aplicatiei WhatsApp Desktop o poti descarca de pe WhatssApp.com char acum.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.