Stirile despre aplicatiile de inalta vizibilitate care vin in Windows Store, continua sa se incalzeasca.Ultima stire este potentiala lansare a WhatsApp-ului pe Desktop.Initial, aceasta stire a fost raportata de Aggiornamenti Lumia.O lista a aplicatiilor din Windows Store a aparut, incluzand si WhatsApp Desktop.Dar momentan nu poti folosi aplicatia.

Aplicatia pare sa fie o conversie a aplicatiei WhatsApp Desktop care se poate folosi utilizind Desktop Bridge.Dupa cum au spus si cei de la Aggiornamenti Lumia, ca sa rulezi aceasta aplicatie trebuie sa ai macar versiunea aniversara a Windows-ului, iar tu ca sa accesezi WhatsApp Desktop trebuie sa te conectezi cu telefonul mobil prin mirror messages.Acestea fiind spuse, aplicatia convertita pentru desktop nu este disponibila inca pentru descarcare si nu exista nici o informatie clara cand aceasta poate deveni.

Aparitia aplicatiei WhatsApp Desktop pe Windows Store urmareste stirea ca Spotify si iTunes vor ajunge in cele din urma la Windows Store.Nici timpul nu tine cu Windows deoarece, Windows 10 S care este limitat numai la folosirea aplicatiilor din Windows Store.Este posibil sa vedem ca Windows Store sa isi imbunatateasca ofertele, pentru a imbunatati noua versiune de Windows 10 care este dedicata mai mult elevilor.

In orice caz, daca esti interesat de descarcarea aplicatiei WhatsApp Desktop o poti descarca de pe WhatssApp.com char acum.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts