Ceea ce a fost solicitat de mult timp și a fost recent introdus doar pentru “Ștergeți pentru toată lumea” este setat pentru a obține o actualizare. Cea mai recentă versiune WhatsApp beta (v2.18.69) pentru Android oferă acum utilizatorilor până la 4096 de secunde (68 de minute și 16 secunde) pentru a șterge un mesaj pentru toată lumea din chat. În prezent, fereastra pe care utilizatorul o are pentru a șterge un mesaj pentru toată lumea este 420 secunde (sau 7 minute). În funcție de cât de bine este primit, se poate aștepta ca această extindere să se îndrepte spre construirea stabilă în curând. De asemenea, se pare că a făcut drum spre aplicația iPhone.

Schimbarea a fost inițial văzută de WABetaInfo, site-ul de urmărire a actualizărilor WhatsApp. Site-ul notează că WhatsApp versiunea v2.18.68 beta pentru Android include o actualizare a caracteristicilor Stickers dezactivate în mod implicit – o ușoară modificare a pictogramei. Din moment ce știrea a fost raportată vineri, WhatsApp a lansat încă două versiuni beta pentru Android (v2.18.70 și v.2.18.71), iar WABetaInfo a descoperit noi funcții dezactivate ca implicit, cum ar fi Înregistrare blocată (blocarea butonului de înregistrare a mesajelor vocale) și afișarea dimensiunii pachetului de autocolante.

O altă caracteristică a WhatsApp a fost văzută recent în teste, dar din nou dezactivată în mod implicit, arată dacă un mesaj a fost redirecționat. Eticheta Mesaj redirecționat se afișează în partea superioară a mesajului dacă a fost redirecționată de la altul sau de la același chat. Despre aceasta mutare nu s-a clasificat nimic inainte si ar putea fi printre primii pași pentru a combate spamul și știrile false. Caracteristica a fost văzută în WhatsApp beta (v2.18.67) pentru Android. Aceeași versiune a adus de asemenea Stickere Android – dar nu poate fi utilizată.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.