Ceea ce a fost solicitat de mult timp și a fost recent introdus doar pentru “Ștergeți pentru toată lumea” este setat pentru a obține o actualizare. Cea mai recentă versiune WhatsApp beta (v2.18.69) pentru Android oferă acum utilizatorilor până la 4096 de secunde (68 de minute și 16 secunde) pentru a șterge un mesaj pentru toată lumea din chat. În prezent, fereastra pe care utilizatorul o are pentru a șterge un mesaj pentru toată lumea este 420 secunde (sau 7 minute). În funcție de cât de bine este primit, se poate aștepta ca această extindere să se îndrepte spre construirea stabilă în curând. De asemenea, se pare că a făcut drum spre aplicația iPhone.

Schimbarea a fost inițial văzută de WABetaInfo, site-ul de urmărire a actualizărilor WhatsApp. Site-ul notează că WhatsApp versiunea v2.18.68 beta pentru Android include o actualizare a caracteristicilor Stickers dezactivate în mod implicit – o ușoară modificare a pictogramei. Din moment ce știrea a fost raportată vineri, WhatsApp a lansat încă două versiuni beta pentru Android (v2.18.70 și v.2.18.71), iar WABetaInfo a descoperit noi funcții dezactivate ca implicit, cum ar fi Înregistrare blocată (blocarea butonului de înregistrare a mesajelor vocale) și afișarea dimensiunii pachetului de autocolante.

O altă caracteristică a WhatsApp a fost văzută recent în teste, dar din nou dezactivată în mod implicit, arată dacă un mesaj a fost redirecționat. Eticheta Mesaj redirecționat se afișează în partea superioară a mesajului dacă a fost redirecționată de la altul sau de la același chat. Despre aceasta mutare nu s-a clasificat nimic inainte si ar putea fi printre primii pași pentru a combate spamul și știrile false. Caracteristica a fost văzută în WhatsApp beta (v2.18.67) pentru Android. Aceeași versiune a adus de asemenea Stickere Android – dar nu poate fi utilizată.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.