Chiar dacă Xiaomi este unul dintre cei mai mari producători de telefoane din lume, mulți oameni încă nu sunt familiarizați cu acestea. În plus, dintre cei care cunosc numele, mulți nu știu cât de vast este catalogul de produse. Compania produce sute, dacă nu chiar mii de produse. Puteți obține totul, de la un monitor, la sol de grădină marca Xiaomi, la o periuță de dinți sonică.

Unul dintre motivele pentru care oamenii nu sunt familiarizați cu compania este că nu vinde foarte multe produse aici în state. Nu puteți cumpăra oficial aproape nici unul dintre telefoanele sale și chiar dacă faceți o importanță, există o șansă bună că lipsesc benzile LTE de care aveți nevoie. Dar, Xiaomi începe să facă incursiune în SUA, deși încet și cu puțin fanfară.

Xiaomi își vinde produsele prin intermediul magazinului Mi aici, în Statele Unite, cu Mi Box, o cutie de streaming de 4K, care apare și la Walmart. Track-ul de fitness, Mi Band, s-a dovedit popular printre cei care doresc să-și numere pașii, dar nu doresc să plătească prețurile Fitbit pentru a face acest lucru.

Se pare că acesta companie își va îmbunătăți portofoliul de produse în statele, chiar înainte de sezonul de sărbătoare. Cinci noi produse au apărut pe Amazon. Acestea includ o cameră Mi Sphere de 360 ​​de grade, un kit de constructor Mi Robot, o baetrie externa și o pereche de căști.

Xiaomi Mi Sphere Camera

Camera Mi Sphere este cea mai scumpă. Pretul este de la 299,99 dolari. Înregistrează panorame de 360 de grade la 23,88 MP. Asta inseamna ca poti sa inregistrezi pana la 3.5K, sau doar timid de ceea ce poate afisa televizorul tau 4K. Camera suportă două moduri de fotografiere, 2304 x 1152 la 60 fps sau 3456 x 1728 la 30 fps. IP67 este evaluat pentru rezistența la praf și apă și are o stabilizare în șase axe.

Xiaomi Mi Robot

De îndată ce am văzut acest lucru, mi-a trecut imediat prin cap lista de Crăciun. Kitul Mi Robot Builder vă permite să construiți unul din trei roboți diferiți dintr-un set de componente de 978 de piese. Distracția nu se oprește acolo. Apoi, descărcați o aplicație pe telefon și programați robotul! Auto-echilibrarea include baterii de mare capacitate, astfel încât distracția nu se va opri în orice moment.

Xiaomi Headphones

Xiaomi vinde două tipuri diferite de căști – ear-uri la urechi și în urechi. Căștile Xiaomi Mi sunt căștile la urechi și au un pret de 130 de dolari. Xiaomi spune că sunt “create cu noul material de grafen pentru a oferi un sunet de înaltă performanță” și un “radiator pasiv ce oferă o experiență Hi-Fi plină de imersie și un bas puternic”.

Căștile Xiaomi Mi In-Ear vor avea pretul de 25 de dolari când vor fi lansate pe 24 noiembrie. Am revizuit aceste earbuds înainte și le-am găsit sunet destul de bine. Pentru preț, nu poți să-i bați pe acești tipi pentru căști.

Xiaomi PowerBank Pro

Ar fi grozav dacă am trăi într-o lume a telefoanelor cu o durată de viață săptămânală a bateriei, dar, din păcate, nu avem. Dacă aveți de gând să apucați o baterie externa, doriți cea mai mare capacitate pentru cel mai ieftin preț și asta este ceea ce Xiaomi Power Bank Pro încearcă să livreze. Trebuie să facă o treabă destul de decentă, deoarece este deja vândută și temporar scoasa din stoc.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.