Toti cei 1,2 miliarde de utilizatori de WhatsApp pot dormi linistiti de acum, datorita celei mai recente actualizari WhatsApp publice ce permite furnizarea de verificare in doi pasi pentru toata lumea. Caracteristica a fost disponibila in varianta beta din noiembrie de anul trecut, dar este acum disponibila pentru toti cei care activeaza aceasta caracteristica.

Aceasta caracteristica este o masura de securitate imbunatatita care adauga un al doilea pas la procesul de logare, ceea ce face mai dificil intrusilor sa acceseze contul dvs.

Ca sa activati aceasta caracteristica de securitate va trebui sa mergeti la Setari> Cont> Verificare in doi pasi> Activare. Odata ce functia este activata, va trebui sa introduceti un cod de sase cifre de fiecare data cand incercati sa confirmati numarul dvs. de telefon pe WhatsApp.

Veti avea, de asemenea, optiunea de a adauga o adresa de e-mail, in cazul in care uitati codul de acces din sase cifre, acest lucru fiind foarte util, deoarece va servi ca un avertisment, daca cineva incearca sa acceseze contul.

Potrivit cotidianului The Guardian, aplicatia va va cere sa introduceti codul de acces o data la sapte zile. In cazul in care doriti sa dezactivati functia de autentificare in doi pasi, intrati la sectiunea Setari fara a fi nevoie de codul de sase cifre si apasati pur si simplu ”Dezactivare”, dar eu zic ca ar fi trebuit introdus acel cod, deoarece in zilele noastre oricine ti-ar putea lua telefonul si dezactiva fara nici un stres aceasta optiune.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.