Cu următoarea versiune Android, producătorii de smartphone-uri ar putea mai ușor să integreze scanerele de iris în telefoanele lor. Google a introdus tehnologia de recunoaștere a feței cu versiunea Android 4.0 Ice Cream Sandwich și Samsung a adus tehnologia de scanare a irisului cu Galaxy Note 7. Între timp, recent lansate, Galaxy S9 și Galaxy S9 + au ambele caracteristici combinate. Dar, în Android P, Google poate oferi suport nativ pentru scanerele de iris.

Așa cum s-a menționat, primul smartphone care include scanerul iris a fost Samsung Galaxy Note 7, iar tehnologia s-a transformat în Galaxy S8 și Galaxy S8 +. Cu toate acestea, se pare că scanerele de iris pot ajunge în mai multe telefoane Android în viitor. În conformitate cu un raport al Android Police, multe comitete au fost depuse la Proiectul Open Source Android (AOSP) și includ identificarea irisului ca metodă de securitate biometrică. Raportul adaugă că nu numai Google, ci și alți producători de echipamente originale vor implementa această caracteristică, deoarece angajamentele provin de la inginerii de software care lucrează pentru cardurile de amprente digitale.

Printre angajamentele găsite, includerea unei interfețe HAL este importantă deoarece va standardiza modul în care sistemul Android va funcționa cu scanerele de iris. Ulterior, diverși furnizori vor putea să utilizeze funcția Android, văzând că sunt susținuți în mod corespunzător în ecosistem. Între timp, alte comitete includ adăugarea caracteristicii de iris, a cadrului irisului, a politicilor de iris și a sprijinului pentru identificarea irisului în protecția tastaturii.

Google este de așteptat să anunțe oficial această nouă caracteristică pe Android P la Google I / O 2018. Este posibil ca următoarea generație de smartphone-uri Google Pixel să includă tehnologia de scanare a irisului. Cu scanere pentru iris, companiile de smartphone-uri pot elimina în cele din urmă chinks-ul care se găsește în tehnologia de recunoaștere a feței, deoarece nici modelele 3D, nici gemenii identici nu pot păcăli cu ușurință această tehnologie.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.