Microsoft adaugă noi caracteristici la Cortana și o integrează cu alte servicii pentru a găsi noi cazuri de utilizare pentru asistentul său virtual și modul în care clienții pot profita la maximum de aceasta. Pentru a începe, Skype suportă acum Cortana și permite utilizatorilor să găsească răspunsuri la întrebările lor, fără a părăsi conversația.

Cortana va oferi acum asistență în context utilizatorilor Skype, a anunțat compania săptămâna trecuta. Printre lucrurile pe care Cortana le va oferi, includ abilitatea de a sugera informații utile bazate pe chat. Deci, de exemplu, dacă vorbești despre un film, Cortana va sugera acces rapid la recenzii de filme.

În plus, Cortana oferă de asemenea “răspunsuri inteligente”, o funcție care înțelege contextul unui mesaj și sugerează câteva răspunsuri. Atingeți răspunsul și ați mutat conversația înainte. Google a introdus recent această funcție în Gmail, iar LinkedIn a oferit o caracteristică similară funcției sale de mesagerie de ceva timp.

De asemenea, puteți folosi Cortana pentru a vă organiza ziua. Asistentul digital alimentat de AI, vă va da  de seama când vorbiți despre planificarea evenimentelor sau despre lucrurile pe care doriți să le setați ca mementouri și vă va solicita opțiuni rapide pentru a le salva.

Dar poate mai important, Cortana este acum și o persoană de contact pe Skype, astfel încât să puteți vorbi cu ea în conversații naturale și să aveți răspunsuri la întrebările dvs. Compania declară că a rămas pentru a lansa funcția pe Android și iOS în Statele Unite și, deocamdată, nu există niciun cuvânt despre cât de repede ne putem aștepta ca aceste caracteristici să ajungă în Roamania.

În mod separat, Microsoft a adăugat liniștit o secțiune “conectată la domiciliu” la Cortana pe Windows 10 PC. Noua opțiune permite utilizatorilor să le conecteze la dispozitivele conectate la domiciliu și să le poată controla chiar de la computerul propriu. De acum, caracteristica acceptă dispozitive inteligente de la branduri Wink, Insteon, Nest, SmartThings și Hue.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.