Dupa lansarea Galaxy S9 si Galaxy S9 +, Samsung ar putea dezvalui in curand noul sau set de telefoane mobile accesibile pentru 2018. Un nou smartphone zvonit in seria Samsung Galaxy J a fost scurs pe un site de referinta, tiparind specificatiile acestuia. Smartphone-ul în cauză se zvonește a fi Samsung Galaxy J6.

Ca pe o listă pe Geekbench, numărul modelului telefonului este SM-J600F. Telefonul se spune că va fi livrat cu Android 8.0 Oreo out-of-the-box. Lista Geekbench a Samsung Galaxy J6 dezvăluie câteva caracteristici viitoare ale smartphone-ului. Telefonul este alimentat de ExCOS 7870 SoC, pe care Samsung la lansat acum doi ani. Are un procesor Cortex-A53 de 1,6 GHz octa-core și este construit pe un proces de 14nm.

În ceea ce privește afișarea, se spune că smartphone-ul are o rezoluție maximă a ecranului de 1200×1920 pixeli. Galaxy J6 are 2GB de memorie RAM. În mod special, pe lista, Samsung Galaxy J6 are un scor de 3643 de puncte în performanță multi-core și 726 în single-core. Este interesant de remarcat faptul că smartphone-ul pare similar cu Galaxy J5, lansat anul trecut.

Între timp, alte specificații hardware nu sunt menționate pe Geekbench. Cu toate acestea, este interesant faptul că Samsung pare să-și extindă seria J de smartphone-uri în acest an, deoarece un alt telefon despre care se presupune că este J8 Galaxy a fost văzut luna trecută pe același site de benchmarking. Acest telefon special este de așteptat să suporte un ecran de 5,5 inci, cu o rezoluție de 720×1280 pixeli. Galaxy J8 (2018) ar putea fi alimentat de Exasnos 7885 SoC de la Samsung, care include un procesor octagonal de 1.6 GHz ((GPU Mali G-71) cuplat cu memorie RAM de 4 GB. Mai multe detalii despre Samsung Galaxy J8 puteti gasi pe site-ul nostru in acest articol.

Retineti ca ceea ce a fost dezvaluit mai sus despre Samsung Galaxy J6 nu sunt specificatiile exacte ale smartphoe-ului.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.