Dupa lansarea Galaxy S9 si Galaxy S9 +, Samsung ar putea dezvalui in curand noul sau set de telefoane mobile accesibile pentru 2018. Un nou smartphone zvonit in seria Samsung Galaxy J a fost scurs pe un site de referinta, tiparind specificatiile acestuia. Smartphone-ul în cauză se zvonește a fi Samsung Galaxy J6.

Ca pe o listă pe Geekbench, numărul modelului telefonului este SM-J600F. Telefonul se spune că va fi livrat cu Android 8.0 Oreo out-of-the-box. Lista Geekbench a Samsung Galaxy J6 dezvăluie câteva caracteristici viitoare ale smartphone-ului. Telefonul este alimentat de ExCOS 7870 SoC, pe care Samsung la lansat acum doi ani. Are un procesor Cortex-A53 de 1,6 GHz octa-core și este construit pe un proces de 14nm.

În ceea ce privește afișarea, se spune că smartphone-ul are o rezoluție maximă a ecranului de 1200×1920 pixeli. Galaxy J6 are 2GB de memorie RAM. În mod special, pe lista, Samsung Galaxy J6 are un scor de 3643 de puncte în performanță multi-core și 726 în single-core. Este interesant de remarcat faptul că smartphone-ul pare similar cu Galaxy J5, lansat anul trecut.

Între timp, alte specificații hardware nu sunt menționate pe Geekbench. Cu toate acestea, este interesant faptul că Samsung pare să-și extindă seria J de smartphone-uri în acest an, deoarece un alt telefon despre care se presupune că este J8 Galaxy a fost văzut luna trecută pe același site de benchmarking. Acest telefon special este de așteptat să suporte un ecran de 5,5 inci, cu o rezoluție de 720×1280 pixeli. Galaxy J8 (2018) ar putea fi alimentat de Exasnos 7885 SoC de la Samsung, care include un procesor octagonal de 1.6 GHz ((GPU Mali G-71) cuplat cu memorie RAM de 4 GB. Mai multe detalii despre Samsung Galaxy J8 puteti gasi pe site-ul nostru in acest articol.

Retineti ca ceea ce a fost dezvaluit mai sus despre Samsung Galaxy J6 nu sunt specificatiile exacte ale smartphoe-ului.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.