Huawei Mate 10 este un smartphone “confuz”. Nu spre deosebire de iPhone-ul X, când a fost încă cunoscut ca iPhone 8, există zvonuri conflictuale și scurgeri de informatii in jurul celor de la Huawei. Cele mai multe dintre ele se învârt în jurul unui lucru de bază: locul în care senzorul de amprentă digitală va fi plasat.

Acestea fiind spuse, așezarea lor ar putea de fapt să ducă la faptul dacă va avea sau nu un ecran de tip bezel-less. Aceste ultime fotografii arată că scanerul de amprente este pe spate, sub o cameră “orizontală”, însă textul care îl însoțește nu este chiar liniștitor.

Dacă scanerul de amprentă era pe butonul frontal, acest lucru ar însemna că ar exista încă o cantitate bună de mănunchiuri în partea de jos, cel puțin. Într-adevăr, aceasta pare a fi ideea dincolo de randările lui OnLeak la începutul acestei luni. În schimb, telefonul a arătat un ecran care are un aspect posibil de 18:9 sau mai mult, ca un LG V30 sau Nota Galaxy 8. Din păcate, nu a arătat de data asta din spate dispozitivul.

Huawei

În schimb, aceste fotografii arată doar partea din spate a presupusei variante Mate 10. Aceasta “confirmă” poziția senzorului de amprentă spate, dar are, de asemenea, o veste proastă pentru el. Potrivit sursei, acest telefon are un ecran de 5,99-nch 16: 9, nu 18: 9.

O explicație pentru această discrepanță și confuzie ar putea fi faptul că acest telefon este, de fapt, Huawei Mate 10 Pro, nu Mate 10. În orice caz, Huawei lansează o linie confuză luna viitoare. O altă revelație curioasă aici este configurarea cu două camere.

Spre deosebire de alte telefoane Huawei de până acum, acesta are cele două lentile dispuse orizontal, mai degrabă decât pe verticală, cu LED-ul și cu laser AF care îl înconjoară. Se remarcă faptul că include un senzor de 20 megapixeli asociat cu un senzor de 12 megapixeli.

Huawei

 

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.