Xiaomi Mi MIX 2S a facut parte din zvonuri de mult timp. Dar, la inceputul acestei saptamani, compania a confirmat ca telefonul cu un Snapdragon 845 SoC va debuta pe 27 martie. Acum, este timpul pentru o captură de ecran care dezvăluie noul design fără variante de Mi MIX – fără nici o crestătură sau spațiu pentru un front- cu fața spre senzorul de cameră.

Specificațiile Mi MIX 2S
Imaginea presupusă a cu Mi MIX 2S, care a apărut pe Weibo, afișează ecranul MIUI About, care arată prezența unui acumulator Snapdragon 845 SoC, o baterie de 4400mAh, un senzor de cameră primar de 16 megapixeli, un display Full HD de 6,01 inch (1080×2160 pixeli ) și 8 GB de memorie RAM. Imaginea în cauză subliniază, de asemenea, 256 GB de stocare la bord pe smartphone-ul care se zvonește ca fiind Mi MIX 2S. Toate acestea nu sunt specificații noi și sunt cele care au fost scoase din alte surse în trecut.

Acestea fiind spuse, captura de ecran vine cu colturi rotunjite, sugerand un panou simetric de afisare al lui Mi MIX 2S. Acest lucru este diferit de redarea recent lansată, care a prezentat o cameră autoportantă în colțul din dreapta sus al dispozitivului. În mod special, Mi MIX 2 a sosit cu un panou simetric asemănător, deși avea un senzor de cameră orientat în față pe partea inferioară, ceea ce nu a impresionat pe unii utilizatori, iar compania chiar a recomandat să dețină smartphone-ul în modul peisaj.

În timp ce Apple a adus tendința de a folosi o notă pentru modulul camerei frontale, unele companii explorează și alte oportunități. Vivo, de exemplu, la MWC 2018 a prezentat telefonul său conceptual APEX cu o cameră de autoevaluare ridicată care se ridică și se retrage din partea superioară pentru a oferi spațiu la ramele ultra-subțiri ale afișajului.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.