În urma lansării Galaxy S9 și Galaxy S9 +, Samsung pare să plănuiască să-și extindă în acest an smartphone-urile J-series accesibile. Acum este momentul să ne uităm la listarea Geekbench pentru Galaxy J8 încă neanunțată. Acest smartphone a fost, de asemenea, listat anterior pe același site de referință în luna ianuarie a acestui an.

Conform unei înregistrări pe Geekbench, presupusul smartphone Samsung J8 are numărul modelului SM-J800FN. Între timp, lista anterioară a prezentat un telefon Samsung despre care se spune că este Galaxy J8 având numărul modelului SM-J720F, care se potrivea și cu o altă listă pe GFXBench. În conformitate cu noua listă, Samsung J8 va fi alimentat de un procesor Exynos 7870, pe care compania la lansat în 2016. Exynos 7 Octa 7870 dispune de opt nuclee Cortex-A53 tactate la 1.6GHz împreună cu LTE Cat.6 2CA. În plus, telefonul va împacheta 3 GB de memorie RAM și va rula Android 8.0 Oreo. În special, lista anterioară a sugerat o variantă de 4GB RAM a smartphone-ului.

În timp ce multe specificații hardware nu sunt mentionate pe Geekbench, listarea Samsung Galaxy J8 sugerează câteva caracteristici suplimentare ale viitoarelor smartphone-uri. În ceea ce privește optica, deoarece smartphone-ul este alimentat de procesorul Exynos 7 Octa 7870, acesta poate avea senzori de până la 16 megapixeli atât pentru camerele din față, cât și pentru camerele din spate, fiecare în modul cu cameră dublă. Pentru specificații suplimentare, înregistrările anterioare au sugerat că Samsung Galaxy J8 poate avea un ecran de 5,5 inci, cu o rezoluție de 720×1280 pixeli.

În mod special, conform noii liste, Samsung Galaxy J6 are un scor de 3683 de puncte în performanță multi-core și 728 în single-core.

Ramane de vazut ce specificartii va prezenta gigantul Samsung pe viitorul Samsung Galaxy J8.

Lasa un comentariu

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.