Cred ca toata lumea care citeste acest articol stie ce este Tinder-ul sau macar o data a auzit de el. Dar, pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, Tinder este o aplicatie mobila de tip Dating, care se gaseste pe Android sau IOS. Scopul acestei aplicatii este de ati face un iubit sau o iubita. Dar, haideti sa vedem ce update a primit Tinder de a devenit atat de interesanta in acest moment.

Cei de la Tinder au adaugat la aplicatia acestora un nou abonament pentru a atrage membri premium existenti, in schimbul unei plat in plus. Tinder Gold va permite accesul la o noua optiune numita “Likes You”, care, in principiu navigheaza printre like-urile tale in asteptare. Puteti sa va ganditi ca aceasta optiune poate fi o scurtatura care te-ar putea duce direct la persoanele in aplicatie de care esti interesat.

Cei care au acest abonament activat, pot sa vada opitunea “Likes You” deasupra listei de potrivire. De aici, aveti acces la grila “Likes You” si sa porniti optiunea de auto-potrivire, respingand sau accesarea profilului fiecarei persoane de care esti interesat. In general, personele care au abonamentul Gold, pot sa-si indetifice ce la place, din cauza ca acestia au o inima de aur langa numele persoanei. Functia de foc rapid este peroanalizata pentru navigarile utilizatorilor din aceasta aplicatie.

Cele doua tipuri de utilizatori, cei care au un cont gratis si cei care au abonamentul Tinder Plus, au acces la abonamentul Tinder Gold pentru o taxa ascunsa ( conform celor de la TechCrunch, Tinder vrea sa aplice diferite puncte de pret in diferite regiuni ale lumii ). Aplicatia testeaza acest serviciu doar pe cateva piete, cum ar fi Argentina, Australia, Canada si Mexic – de asemenea acest serviciu nu este disponibil in SUA sau in Romania.

Membrii abonamentului Gold au aceleasi avantaje cum este si pe abonamentul Tinde Plus, cum ar fi : Pasaport, Rewind, like-uri nelimitate, cinci Super Like-uri pe zi, un Boost pe luna si mai multe controale ale profilului. Cum este si Tinder Plus, pretul abonamentului la Tinder Gold va scade in functie de perioada de plata pe care o alegeti, fie ca alegeti plata pe 6 luni, fie ca alegeti plata pe 12 luni.

Abonamentul Gold este o linie constanta a companiei de a face bani. Dar ar putea sa mearga. Compania este strans cu privire la suma de utilizatori care platesc pentru aceste servicii. Cert este ca la ultima numaratoare, cifra acestora era aproape de 1 milion de utilizatori din 50 de milioane, care s-au abonat pentru servicii premium.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.