Cei de la Google fac un update la Google Home pentru a putea transmite muzica prin Bluetooth. Asta ar insemna ca putem sa folosim Google Home ma mult ca pe o boxa si transmitem muzica direct de pe telefonul nostru, fie ca este cu Android, fie ca este cu IOS. Aceasta noua functie vine cu noua versiune firmware 90387, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa aveti Google Cast-ul pornit pentru a putea rula muzica de pe device-ul vostru.

Acest nou update va fi binevenit pentru proprietarii actuali de Google Home, deoarece acest dipozitiv, in ciuda faptului ca avea hardware-ul necesar pentru a putea rula muzica de pe anumite device-uri, acesta fost limitat inca din Noiembrie, anul trecut. Aceste limitari pentru Google Home au fost principalele dezavantaje ale acestuia. Dar acum, acest device ar putea sa fie mai interesant si mai dorit de lume.

Google Home

In unele cercetari, s-ar spune ca Google Home ar fi de 6 ori mai rapid sa raspunda la o intrebare adresata acestuia decat competitorul sau, Amazon Echo, cu toate ca acesta a avut caracteristici Bluetooth mai devreme decat Google Home. In ceea ce ii priveste pe cei de la Amazon, Google sau orice producator ce vrea sa iti controleze casa, cu aceste difuzoare propriu-zis, va dati seama ca acestea or sa se imbunatateasaca pe zi ce trece si vor fi mai performante. Recent, cei de la Amazon au prezentat un model nou cu display, ce se numeste Amazon Echo Show. Cine stie, poate cei de la Google le vor urma exemplul si vor scoate pe piata ceva mai bun. Acest update pentru Google Home va fi disponibil abia peste cateva zile. Daca vrei sa incerci acest nou update, trebuie sa ii dai reset la Google Home-ul tau, iar dupa aceea esti liber sa incerci noua functie pentru acest device.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts