Galaxy A6 se așteaptă să fie lansat în acest an ca un telefoan nou de la Samsung. La începutul acestei luni, smartphone-ul a fost reperat pe site-ul oficial al companiei. Deși nu s-au dezvăluit multe detalii, o altă scurgere a dus la presupusele specificații ale lui Galaxy A6. Acum, câteva rapoarte noi au scos câteva randări ale smartphone-ului și casetele lor, oferindu-ne mai multe detalii despre design-ul telefoanelor, care par să fie destul de asemănătoare cu cele ale modelelor Galaxy S9.

Cazurile oficiale ale Galaxy A6 a fost scoas de un site web olandez, Galaxy Club, și oferă o privire la ce să se aștepte de la telefoan. Imaginile scoase la lumină dezvăluie câteva detalii-cheie, cum ar fi faptul că nu va avea buton fizic de “acasa” incorporat pe acesta, ci va include Display-ul Infinity și un cititor de amprentă sub camera.

Galaxy A6 va avea un display de 5,6 inci, este alimentat de un Exinos 7870 SoC octa-core cuplat cu memorie RAM de 3 GB și are stocare de 32 GB încorporată. Display-ul acestuia este unul de tip Infinity, ce are o rezolutie Full HD ( 2220 x 1080 pixeli ) si un aspect al ecranului de tip 18:9. Densitatea pixelilor este de 441 ppi. In plus, daca doriti sa extindeti memoria interna, o puteti face cu ajutorul unui card microSD.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.