Samsung Galaxy J7 Duo a fost lansat în India, Samsung a anunțat miercuri o declarație prin e-mail. Repere ale smartphone-ului includ o configurare dublă a camerei din spate, Android Oreo, caracteristica Pair App și Bixby Home. Acesta va fi disponibil in magazinele de vânzare cu amănuntul de joi, 12 aprilie. Prețul Samsung Galaxy J7 Duo din India a fost stabilit la 1.000 lei și va fi disponibil în variantele de culoare Negru și Auriu.

Samsung Galaxy J7 Duo dual-SIM (Micro) rulează Android Oreo. Dispune de un ecran HD de 5,5 inchi (720×1280 pixeli) Super AMOLED. Telefonul este alimentat de un procesor Octa-core de la Exynos 7, tactat la 1.6GHz, cuplat cu 4GB de RAM.

Din punct de vedere al opțiunii, Samsung Galaxy J7 Duo este dotat cu o cameră dublă din spate cu un senzor de 13 megapixeli și un senzor de 5 megapixeli, cu diafragmă f / 1.9, blitz și auto-focalizare. Pe partea din față, are o cameră de 8 megapixeli cu o diafragmă f / 1,9 și un blitz cu LED. Camera principală este capabilă să înregistreze imagini video full HD (1080×1920 pixeli) la 30 de cadre pe secundă. Compania este, de asemenea, touting prezența de Face Deblocare, Selfie Focus, și caracteristici Beauty Mode. Se spune că smartphone-ul vine cu 32 GB de stocare încorporată expandabilă prin intermediul cardului microSD (până la 256 GB).

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.