Cu timpul aflam lucruri noi despre Galaxy S8, dar pe masura ce ne apropiem de luna viitoare (martie) aflam zvonuri care ne induc in eroare ori care ne pun pe ganduri cu privire la aspectul acestuia.

Astazi vom vorbi despre o serie de huse care au inceput de curand sa faca furori pe internet. Cei drept husele ne-ar putea induce in eroare cu privire la design-ul lui Galaxy S8 si marimea display-ului acestuia, dar haideti sa le privim ca pe un lucru pozitiv.

Dispozitivele Samsung vor avea un buton dedicat pentru asistentul AI numit Bixby si pentru prima data in istoria companiei coreeane scanner-ul de amprente este plasat pe partea din spate, langa aparatul de fotografiat.

Accesoriile au decupaje pe partea din spate pentru senzorul aparatului foto, blitul LED si o deschidere separata pentru scanner-ul de amprente.

In imaginile pe care le vedem husele se impart in doua dimensiuni, una de 5.7 inch si alta 6.2 inch, deci in concluzie Samsung Galaxy S8 (varianata normala) va avea un display de 5.7 inch, iar varianta cea mare Galaxy S8 Plus va avea un display de 6.2 inch. Avem, de asemenea scanner de iris (ca pe Note 7) si un ecran curbat care ne asteptam sa fie un display Super AMOLED.

Partea din stanga a husei are o taietura mare pentru tastele de volum si butonul ‘’Power’’, care a fost mutat pentru a face loc butonului Bixby de pe partea dreapta. Husa in sine este neteda, de culoare neagru mat si este fabricata din policarbonat.

Intrebare este oare Galaxy S8 va avea acest design, ramane sa aflam luna viitoare cand se va lansa !

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.