Meizu, duminică, a dezvăluit ultimul său sistem de operare Flyme alături de gama de smartphone-uri Meizu 15. Cu sistemul Flyme OS 7, Meizu aduce mai multe culori, schimbări în interfața cu utilizatorul, unele caracteristici inteligente, o tehnologie de recunoaștere facială mai rapidă și multe altele. În timp ce Meizu 15, Meizu 15 Plus și Meizu 15 Lite vor veni cu cel mai recent sistem de operare personalizat, compania il va lansa și pe mai multe telefoane mai vechi.

Flyme OS 7 aduce noi moduri de joc, amuzament AI, backtracking portret, modul de noapte și multe alte caracteristici. Într-un forum, Meizu a spus că Flyme OS 7 aduce peste 300 de caracteristici noi și 1300 de optimizări. Flyme OS 7 este alimentat cu ajutorul propriu al companiei Artificial Intelligence (AI), numit One Mind. Compania spune că acum este “mai deștept decât ca oricând”. Acesta vine cu un nou mod de joc care permite utilizatorilor să se joace pe smartphone-urile lor fără nici o perturbare.

Una dintre caracteristicile cheie pe care le aduce Flyme OS 7 este tehnologia de recunoaștere a feței. Funcția de deblocare a feței funcționează în 0.1 secunde pe Meizu 15. În plus, există și unele actualizări ale caracteristicilor camerei foto. Noul mod de frumusețe AI aplică corecții și se ajustează pe baza vârstei utilizatorului, a caracteristicilor și a tipului de piele.

De asemenea, există o nouă caracteristică de urmărire a feței care preia cea mai bună expresie pentru fiecare față, printre mai multe imagini. Meizu explică caracteristica: “Imaginați-vă doar atunci când aveți o fotografie de grup, toată lumea arata grozav cu excepția dvs., dar cu Portretul Backtrace, puteți alege cel mai bun cadru pentru fotografie”.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.