Far Cry 5 a fost confirmat oficial de catre UBISOFT

UBISOFT a anuntat oficial ca Far Cry 5 va intra in seria de First-person Shooter FARCRY si ca proiectul de afla in plina dezvoltare, dar fara sa faca vreo referire la o data anume si nici nu au fost oferite alte detalii despre viitorul joc. Asadar despre joc nu stim prea multe, insa putem deduce estimativ perioada in care FarCry5 va fi lansat oficial.

Reprezentanti companiei au relatat ca jocul va fi gata inainte de terminarea anului fiscal in curs, care se incheie pe 31 Martie 2018. Deci in mai putin de un an putem vedea la lumina cel mai nou joc UBISOFT din seria FarCry.

Momentan nu sunt detalii despre joc si nu am aflat nimic despre locatia in care se va desfasura actiunea jocului. Daca in Far Cry 2 actiunea are loc in Africa Centrala, in FarCry 3 se desfasora undeva in zona insulara a Asiei intre Tailanda si Papua Noua Guinea, iar in Far Cry 4 am jucat zone din Himalaia (India si Nepal), in Far Cry 5 ma astept sa fie undeva in Amercia de Sud, ceea ce ar fi foarte spectaculos si ar da nastere la o sumedenie de posibile scenearii.

Pana la noi vesti despre viiorul Far Cry 5, totul va ramane un mister, insa in lumea gamingului se vorbeste ca actiunea va avea la baza un posbil Western. Interesant nu-i asa?

Personal am jucat toate seriile FarCry si pot spune ca mi-au placut la nebunie si ca abia astept lansarea FarCry5 sa vad ce aduce nou fata de celelalte serii, ce storyline are si ce este schimbat la gameplay.

Pe 26 Mai 2017 va di dezvaluit primul trailer oficial al FARCRY 5 si abia asteptam sa il vedem. Vom reveni cu alte detalii despre joc si vom posta si trailerul oficial cand va fi lansat de catre UBISOFT.

Sursa: www.gamespot.com

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.