Dezvoltatorul de jocuri, Nerial, a anunțat că noul câștigător al concursului de jocuri Google Play Indie Games, a lansat Reigns ce va fi lansat pe 9 decembrie în Magazinul Google Play, în App Store și pe PC (prin Steam).

Alături de data lansării, editorul Devolver Digital a împărtășit un nou trailer pentru Reigns: Majestatea sa, care ne indică câteva caracteristici de joc extinse și oferă un mic eșantion de conundrume bizarice cu care ne confruntăm în cel de-al doilea moment pe tron.

După cum sugerează și numele, această urmărire a celebrului titlu de strategie medievală din 2016 pune jucătorii în pantofii regali ai unei regine de guvernământ cu un singur scop simplu: rămâneți la putere cât timp puteți.

Regele: Majestatea sa, se bazează pe mecanica bazată pe carduri a primului joc, care vă permite să răspundeți la o varietate de cereri regale prin deplasarea spre stânga sau spre dreapta. La fel ca Tinder, numai de data asta vei alege între cine și nu mănâncă un pic în timp ce îți planifici următoarea cucerire cu sânge.

Ca și înainte, pentru a menține un regat fericit, va trebui să echilibrați nevoile ordinului religios al jocului, ale armatei, ale tezaurului și ale subiecților regali, ceea ce este mult mai greu decât suna inițial.

De exemplu, remorca, arată jucătorul care arde la miză după ce a fost acuzat de trădare și vrăjitorie de un cardinal deziluzionat. Versiunea finală va fi, fără îndoială, descoperită în nenumăratele alte moduri în care studioul din Marea Britanie a crezut să aducă la fiecare capăt noului monarh, un sfârșit greu.

Pe lângă sute de cărți proaspete și zeci de personaje noi, Reigns: Maiestatea sa, adaugă și un sistem de inventar în care puteți stoca diverse dulciuri care pot sau nu pot duce la eventuala vătămare, în funcție de cine alegeți să le dați.

Există, de asemenea, noile provocări ale regatelor care te ajuta în îndeplinirea unor obiective care variază de la realizări nobile, cum ar fi “descoperiți o lume nouă”, la realizări mai ciudate precum “a restabili bufnița mecanică”.

Nerial nu a anunțat încă prețurile pentru Reigns: Majestatea sa, dar dacă este ceva de genul primului joc, ar trebui să îl puteți ridica la un preț rezonabil și nu trebuie să faceți față achizițiilor în aplicații.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.