YouTube TV s-a bucurat de un început lent și constant la viață în anul de debut. Google a lansat treptat, serviciul de streaming TV live peste tot în mai multe piețe americane în lunile de la lansare, precum și adăugarea unor canale suplimentare și suport pentru comenzile vocale Google Home.

Această creștere atentă a continuat acum câteva săptămâni, odată cu lansarea aplicației oficiale YouTube TV pe dispozitive Android TV și console Xbox One. Google a promis o lansare mai largă în săptămânile ce au urmat și acum și-a actualizat pagina de suport pentru a recunoaște sprijinul acordat televizoarelor inteligente Samsung și LG.

În prezent, numai seturile lansate între 2016 și 2017 vor fi compatibile cu aplicația TV pe YouTube, deși cele ce vor avea loc în 2014 și 2015 de la cele două companii sud-coreene. Televizoare Sony bazate pe Linux și cutii Apple TV sunt de asemenea menționate, deși afirmă doar că suportul este “în curând”.

Dacă nu te grăbești cu YouTube TV, gândește-te la asta ca pe un concurent Google la servicii cum ar fi Hulu sau PlayStation Vue. Abonamentele încep de la 35 USD pe lună, ceea ce vă oferă acces la televiziunea live de la ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN și alte rețele majore. De asemenea, include accesul la originalele YouTube RED și vă permite să înregistrați emisiuni live în cloud fără limite de stocare, astfel încât să le puteți viziona oricând pe telefon, computer sau televizor.

În timp ce YouTube TV a fost întotdeauna disponibil din punct de vedere tehnic indiferent de televizorul pe care îl dețineți (atâta timp cât aveți un port HDMI de rezervă și un Chromecast), aplicația dedicată ar trebui să contribuie la vizibilitatea generală a serviciului pentru potențialii noii abonați.

Pentru a accesa YouTube TV pe un televizor compatibil Samsung, tot ce trebuie să faceți este să actualizați firmware-ul setului și apoi să mergeți la “Apps” și să îl adăugați la ecranul de pornire. Este același proces pentru seturile LG, dar în schimb căutați LG Storage Store.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.