Caracteristica Tweetstorm de testare, a celor de la Twitter, a fost reperată în septembrie, iar la acel moment a fost ascunsă de utilizatori. Caracteristica permite utilizatorilot să creeze cu ușurință lanțuri de tweet-uri individuale care depășesc limita de 280 de caractere a Twitter pentru mesaje. Acum începe să se afișeze pe platformele alfa și beta ale aplicației Twitter pentru Android și iOS.

“În septembrie, un dezvoltator a descoperit o caracteristică ascunsă în aplicația Twitter de pe Android, care vă permite să tastați mai multe tweet-uri și să le trimiteți pe rând. Pentru a le trimite unul câte unul, facilitând lansarea unui” tweetstorm “, fără a fi nevoie să tastați și să trimiteți fiecare tweet individual, “a declarat blog-ul de tehnologie Android Police, vineri.

În acel moment, caracteristica nu a fost activată încă, dar acum pare să se facă “auzita” pentru unii utilizatori, a adăugat raportul. Caracteristica Tweetstorm este speculta ca face parte din alfa-ul Twitter v7.24.0 pentru Android, dar asa cum am mentionat, este incert daca un switch de pe server o va activa. Aveți posibilitatea să înclinați spre alfa, care va fi mai buggy decât versiunea beta, din APK mirror.

Compania a confirmat că TechCrunch testează caracteristica Tweetstorm atât în ​​programele alfa, cât și în cele beta pe platformele Android și iOS.

Între timp, într-o revizuire majoră, compania a anunțat eliminarea insignelor de verificare de la utilizatorii care încalcă regulile sale, adăugând că platforma de micro-blogging își revine la întregul sistem de verificare.

“Vom continua să revizuim și să luăm măsuri în timp ce lucrăm la un nou program de care suntem mândri”, a declarat contul oficial @TwitterSupport, miercuri.

La începutul acestei săptămâni, Twitter a suspendat exercițiul de verificare a contului – un proces care oferă persoanelor publice pe platforma de micro-blogging un marcaj albastru de lângă nume. Ramane de vazut ce caracteristici o sa mai adauge Twitter.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.