NO. 1 F6 – SmartWatch ieftin cu capabilitati multiple pentru activitati Sportive

Cred ca toata lumea care face sport si-a pus la un moment dat intrebarea: Ce smartwatch sport sa imi cumpar ? Fie ca pratici un sport de performanta sau doar faci sport pentru sanatatea corpului tau, cred ca te-ai gandit cel putin o data sa iti cumperi un smartwatch special pentru sportul pe care il practici.

Indiferent daca este jogging, running, inot etc. Sigur iti trebuie un smartwatch care sa iti monitorizeze activitatea in toate aceste spoturi. Compania NO. 1 are un ceas special pentru dumneavoastra. Modelul NO .1 F6 este un smartwatch de tip sport, rezistent la apa si cu anumite caracteristici. Fara alte introduceri, haideti sa vedem impreuna ce prezinta acest smartwatch.

Specificatii NO. 1 F6

Versiunea Bluetooth a smartwatch-ului este Bluetooth v4. Acesta are protectie de tip IP68 – rezitent la apa si la praf. Pe partea de memorie interna si memorie RAM nu este prea stralucit. NO. 1 F6 are o memorie interna de 32KB, iar memoria RAM este de 256KB.

Smartwatch-ul are diferite functii. Spre exemplu, daca este conectat prin bluetooth la telefonul dumneavoastra, acesta va atentioneaza daca cineva va suna. Plus, daca primititi un mesaj pe telefon, acesta va aparea pe smartwatch. NO. 1 F6 iti poate monitoriza bataile inimii si iti poate monitoriza somnul.

Alte functii pe care acest smartwatch le dobandeste sunt: Alarma, Calendar si Bluetooth. Notificarile pot veni de la diferite aplicatii de socializare precum: Facebook, G-mail, Line, QQ, Skype, WeChat sau WhatsApp. Pentru a debloca smartwatch-ul este suficient sa apasati pe acesta.

Capacitatea bateriei este de pana la 350mAh. Acesta se va incarca in aproximativ doua ore; in plus acesta poate sa ramana in stand-by pana la 120 de zile.

NO. 1 F6 este un smartwatch de tip unisex. Cureaua acestuia este realizata din silicon in timp ce carcasa a fost construita din silicon si otel inoxidabil cu forme rotunjite.

Daca esti utlilizator de un Windows Phone poti deja sa iti iei gandul de la acest smartwach. Acesta suporta doar Android – minim versiunea 4.4 – si IOS – minim versiunea 9.0.

In pachet o sa gasiti:

  • SmartWatch-ul propriu-zis
  • Un cablu de alimentare
  • Un manual de utilizare tradus in sapte limbi ( Chineza, Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Japoneza si Italiana) – din nefericire, printr-e aceste limbi nu se afla si Romana

NO. 1 F6 este disponibil pe website-ul celor de la Gearbest.com la pretul de 28 de dolari americani sau 105 lei; pretul afisat in lei este la momentul in care articolul a fost postat. In plus. daca va doriti o pereche de casti wireless, mai trebuie sa platiti in plus doar 5 dolari americani (18 lei).

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.