Producătorul de mașini electrice Tesla, a lansat o baterie externa care poate încărca un dispozitiv Android sau iOS în mișcare. Numit Tesla Powerbank, este acum disponibil pentru cumpărare prin intermediul magazinului online al companiei la 45 USD.

Tesla Powerbank vine cu USB, Micro-USB, Apple Lightning și conexiuni detașabile, pentru a putea încărca o varietate de dispozitive. Acesta utilizează o singură celulă de 18650 cu o capacitate de 3350mAh, o celulă care se găsește și în modelele sale S și X, a anunțat Engadget.com sâmbătă – deși, bineînțeles, mai multe dintre aceste celule sunt pentru alimentarea autovehiculelor.

În conformitate cu lista site-ului companiei, Powerbank a fost proiectată și inspirată de monumentul compresorului Tesla de la Tesla Design Studio.

Bineînțeles, săptămâna trecută, aceasta a lansat de asemenea vehiculul semianticipat, care a dorit să aibă un cost mai bun pe kilometru decât camioanele diesel, în afară de alte beneficii. Tesla spune că modelul Semi cu cele patru motoare este capabil să meargă de la 0 la 100 km / h în 20 de secunde atunci când transporta 9 tone de marfa , 65 de viteze pe oră pe oră și 500 de kilometri pe o singură încărcare cu sarcină maximă. Camioanele diesel sunt capabile să călătorească până la 1.600 km pe un singur rezervor de combustibil. Producția se spune că va începe în 2019, cu o rezervare de 5.000 de dolari deschisă acum.

Compania a dezvăluit și noul Roadster și la numit cea mai rapidă mașină de producție din lume. Masina sport este o versiune actualizată a primului vehicul de producție de la Tesla. Aceasta are patru locuri si sa călătorească la o singură încărcare, o înregistrare nouă pentru un vehicul electric, a spus Musk. Acesta poate merge de la 0 la 60 de mile pe oră (100 km pe oră) în 1.9 secunde, ceea ce ar face-o cea mai rapidă mașină în producția generală. Ramane de vazut ce produse va mai lansa Tesla.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.