Data lansării OnePlus 6 se apropie de vreme ce compania a tachinat în mod activ și a confirmat caracteristicile smartphone-ului pentru ultimele săptămâni. În timp ce data nu a fost încă anunțată de OnePlus, un raport a apărut online care sugerează că 21 mai va fi data când telefonul-pilot va fi dezvăluit lumii. Dacă într-adevăr acest lucru este adevarat, aceasta va fi cea mai veche lansare pilot OnePlus în anii de când producătorul de telefoane din China le anunță, de obicei, în iunie sau mai târziu.

Un raport al GSMArena citează un cititor care susține că OnePlus a trimis e-mail-uri proprietarilor de telefoane OnePlus, că viitoarea emblematică va fi lansată pe data de 21 mai. Se pare că cititorul a fost selectat pentru proces ca parte a noului program de laborator al companiei, început săptămâna trecută. Raportul afirmă că e-mailurile trimise testerelor selectate includ toți termenii și condițiile, precum și lansarea.

Ca parte a programului, cumpărătorii invitați vor putea să utilizeze OnePlus 6 înainte de lansare și să poată scrie recenzii detaliate ale comunității pilot a companiei. Propunerile sunt deschise până la ora 22:00 EDT (7am IST) pe data de 2 mai, iar echipa finală de recenzori va fi anunțată la ora 10:00 EDT (7am IST) pe 12 mai.

În ceea ce privesc specificațiile confirmate, OnePlus 6 va primi un Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 8GB de RAM și o variantă de stocare 256GB încorporată. În afară de aceasta, telefonul va avea o notă de afișare – pentru a încorpora camera frontală și alti senzori, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un design spate foarte bun.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.