OnePlus 5T a primit o actualizare de firmware. Actualizarea over-the-air (OTA), debutată ca OxygenOS 4.7.4, îmbunătățește performanțele camerei de luat vederi pe cel mai recent smartphone OnePlus. Recent, compania chineză a fost raportată să ia în considerare feedback-ul timpuriu al utilizatorilor pentru a îmbunătăți configurarea camerei cu două camere pe OnePlus 5T. Această dezvoltare pare a fi sursa pentru noua actualizare OxygenOS.

Actualizarea OxygenOS 4.7.4 pentru OnePlus 5T se bazează pe Android Nougat și are o dimensiune de 285 MB. Conform schimbului oficial afișat pe forumurile OnePlus, actualizarea OxygenOS are o mulțime de îmbunătățiri ale camerei. Există o interfață optimizată a aplicației implicite pentru cameră și câteva îmbunătățiri pentru îmbunătățirea calității fotografiilor prin noul smartphone OnePlus. Totuși, OnePlus nu a elaborat îmbunătățirile.

Un raport anterior a sugerat că OnePlus pregătește îmbunătățiri în ceea ce privește fotografierea la lumină scăzută și fotografiile de sine statatoare pe OnePlus 5T și făcând opțional modul de înfrumusețare.

Actualizarea OxygenOS 4.7.4 are, de asemenea, îmbunătățiri la nivel de sistem, inclusiv optimizări pentru audio de la difuzor și căști, deblocare față și vibrații. Există, de asemenea, o optimizare pentru utilizarea bateriei pe Wi-Fi. În plus, actualizarea include o stabilitate îmbunătățită a amprentei digitale și a GPS-ului și vine cu remedierea erorilor generale și îmbunătățirea stabilității sistemului.

“Pentru cei care au fost în versiunile anterioare pentru OnePlus 5T, apreciem reacția dvs. activă și încercările de a ne contacta. Cu ajutorul dvs., am reușit să optimizăm și să îmbunătățim mai bine câteva domenii cheie”, scrie OnePlus Jimmy Z într-un comunicat forum post.

Actualizarea OxygenOS 4.7.4 se derulează “incremental”, termenul OnePlus utilizează pentru a indica o lansare pe etape și va ajunge la un număr mai mare de utilizatori OnePlus 5T în următoarele zile. Puteți verifica disponibilitatea acestuia accesând Settings> System updates. Este recomandabil să creați copii de rezervă înainte de a începe procesul de actualizare. De asemenea, vă recomandăm să utilizați o rețea Wi-Fi pentru a descărca pachetul de actualizare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.