Micromax Bharat 5 Pro a fost lansat miercuri, în India, într-o mișcare care pare să aibă drept scop preluarea lansării lui Xiaomi Redmi 5, care a avut loc în aceeași zi. Cele doua telefoane au acelasi pret – in special, modelul de baza al Redmi 5.

Micromax Bharat 5 Pro
Prețul Micromax Bharat 5 Pro în India a fost stabilit la 100 de euro, care, așa cum am menționat, are același preț ca modelul de bază al Redmi 5. În mod special, modelul de bază al lui Redmi 5 are doar 2GB de memorie RAM și 16GB de stocare încorporată, care se află în contrast puternic cu memoria de 3GB RAM a lui Bharat 5 Pro și stocare de 32 GB.

Specificațiile Micromax Bharat 5 Pro
Micromax dual-SIM Bharat 5 Pro rulează Android Nougat. Este echipat cu un monitor HD de 5,2 inci (720×1280 pixeli) și este alimentat de un procesor quad-core de 1,3 GHz, împreună cu memorie o memorie RAM de 3GB DDR3. Acesta are o cameră de 13 megapixeli spate, cu bliț cu LED, în timp ce pe partea din față are o cameră de 5 megapixeli cu LED flash.

Micromax Bharat 5 Pro vine cu 32 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cartelei microSD. Telefonul are 4G VoLTE, Wi-Fi, USB OTG și alte opțiuni standard de conectivitate. Rulează pe o baterie de 5000mAh, care este evaluată să livreze până la 2 zile de utilizare și până la 3 săptămâni de timp de așteptare.

Comentând lansarea, Shubhodip Pal, Chief Marketing Officer și Chief Commercial Officer, Micromax Informatics a spus: “Prin urmare, noi, de la Micromax, am fost mereu în prim-planul lansării telefoanelor cu o durată de viață extinsă a bateriei și caracteristici de produs impresionante. Prima, pentru a oferi consumatorilor noștri un telefon cu baterie de 30 de zile. Noul nostru adițional la gama Bharat de succes – Bharat 5 Pro va oferi cu siguranță un pachet complet pentru consumatori la un preț foarte accesibil.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.