Windows 10 a atins pragul de 300 milioane dispozitive active

Microsoft a anuntat ca in acest moment Windows 10 ruleaza deja pe 300 milioane de dispozitive in intreaga lume. La numarul total de dispozitive au fost luate in considerare atat desktop-urile si laptop-urile, cat si tabletele si telefoanele mobile ce utilizeaza sistemul de operare Windows 10.

In comunicatul de presa postat pe blogul oficial Microsoft a fost relatat faptul ca Windows 10 a fost foarte bine adoptat de utilizatori, incepand cu cei ce utilizeaza dispozitive cu Windows 10 de acasa si pana la utilizatorii ce folosesc Windows 10 in companii si organizatii, fapt ce atesta ca niciodata un sistem de operare creat de Microsoft nu a prins mai bine la public.

Bineinteles ca Microsoft isi lauda produsul si anunta ca Windows 10 are servicii ce primesc imbunatatiri de la o luna la alta, iar in aceasta vara, cand se implineste 1 an de la lansare, Windows 10 va avea o editie aniversara plus multe alte surprize ce inca nu au fost dezvaluite.

Iata cateva exemple potricit carora Windows 10 a fost adoptat de 10 ori mai rapid decat orice alta versiune de sistem de operare dezvoltat de Microsoft:

– 63 de miliarde minute petrecute in Microsoft Edge in ultimul trimestru, ceea ce aduce o crestere cu 50% fata de aceiasi perioada din anul trecut;
– Cortana a raspuns la peste 6 miliarde de intrebari inca de la lansare;
– Gamerii ce joaca jocuri pe device-uri echipate cu Windows 10 au petrecut 9 miliarde de ore de gameplay;
– Aplicatiile aferente Windows 10 au cunoscut o crestere in ceea ce priveste utilizarea lor, iar aplicatia Photos este in prezent folosita de 144 de milioane de oameni;
– Windows Store creste de la o zi la alta si aduce actualizari si aplicații noi.

windows 10

In alta ordine de idei, Microsoft isi creste simtitor notorietatea brandului Windows 10, aduce imbunatatiri si inoveaza continuu.
Bine de stiut este faptul ca utilizatorii ce folosesc alte versiuni de Windows pot face upgrade la Windows 10, in mod gratuit pana cel tarziu 29 iulie anul acesta.

Pana la alte vesti va urez spor la treaba tuturor!

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.