OnePlus 5T, smartphone-ul mult așteptat al companiei chineze, va fi lansat joi la un eveniment din New York. Compania a dezvăluit detalii despre disponibilitatea OnePlus 5T înainte de lansarea efectivă. Acum, Amazon India a confirmat că OnePlus 5T va intra în vânzare în țară pe 21 noiembrie pentru membrii Amazon Prime. Distribuirea va urma un model de vânzare cu amănuntul, confirmat anterior de companie.

Lista dedicată Amazon confirmă faptul că OnePlus 5T va fi pus în vânzare în India începând cu ora 16:30 IST. Viitorul OnePlus 5T este de așteptat să aibă un design fără cârlig pentru a pune amprenta companiei față de alte telefoane premium. OnePlus a confirmat, de asemenea, că disponibilitatea generală a OnePlus 5T va începe de la 28 noiembrie în India.

OnePlus 5T în India
Primul smartphone all-screen al companiei este susceptibil de a fi preț competitiv, după cum a sugerat un raport recent. Pe baza rapoartelor, OnePlus 5T este susceptibil de a fi la fel ca pret ca predecesorul sau. Se speculează că OnePlus poate elimina treptat varianta cu RAM de 8 GB a lui OnePlus 5 și îl poate înlocui cu modelul 5T. În China, varianta RAM de 8 GB a lui OnePlus 5 se ridică la 3,499 CNY, în timp ce costă 539 USD în SUA și Rs. 37,999 în India.

Specificațiile OnePlus 5T
OnePlus 5T este susceptibil de a utiliza un ecran de 6 inci cu un raport de aspect de 18: 9 și se spune că este alimentat de Qualcomm Snapdragon 835 SoC tactat până la 2.45GHz. Este posibil să vină în opțiuni de memorie RAM de 6 GB și 8 GB, respectiv 64 GB și respectiv 128 GB. Pe partea frontală a camerei, se spune că telefonul are o cameră de 20 de megapixeli din spate, cuplată cu un alt senzor de 16 megapixeli, ceea ce îl face o configurație dublă a camerei pe spate. De asemenea, se spune că are o cameră frontală de 16 megapixeli. Aceste specificații se potrivesc cu OnePlus 5; totuși, diferențele includ o baterie mai mare de 3450 mAh și un ecran mai mare de 6 inci. Telefonul se zvonește că suportă benzile globale 4G LTE și suportă 34 de benzi de rețea. Prezența Android 8.0 Oreo pe OnePlus 5T este de așteptat să facă pachetul global, o bucată atractivă de hardware. Cu toate acestea, o înregistrare GeekBench spune că telefonul va veni cu Android 7.1.1 Nougat în loc de noua construcție a sistemului de operare mobil al Google.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.