Samsung Electronics a lansat miercuri noua generație 970 Pro și Evo, cea de-a treia generație de dispozitive SSD, pe piața indiană. Noua generație de SSD-uri este destinată entuziaștilor din domeniul tehnologiei, profesioniștilor, gamerilor, videografilor, designerilor VFX.

E70 va veni în capacități de 250 GB, 500 GB, 1 TB și 2 TB, iar 970 Pro va fi disponibil în capacități de 512 GB și 1 TB. Cele două vor fi disponibile pentru cumpărare în luna mai, începând cu 1.710 de lei și respectiv 600 de lei.

“Noua gamă este destinată consumatorilor care caută performanțe de inalta calitate și eficiență energetică ridicată în timp, ce prelucrează volume masive de date, inclusiv jocuri 3D, jocuri grafice 4K, jocuri high-end și analize de date”, a declarat Sukesh Jain, Senior Vice President, IT & Mobile Enterprise, Samsung India. “Cele mai recente oferte SSD continuă să ne întărească angajamentul de a aduce inovații semnificative în spațiul SSD și de a stimula creșterea industriei de memorie globală pentru anii următori”, a adăugat el.

Se spune că seria 970 va maximiza potențialul lărgimii de bandă NVMe, oferind performanțe de neegalat pentru procesarea unor volume mari de date, inclusiv 3D, grafică de lucru 4K, jocuri high-end și analize de date. Există, de asemenea, tehnologia Dynamic Thermal Guard, care protejează împotriva supraîncălzirii prin monitorizarea automată și menținerea temperaturilor optime de funcționare, în timp ce un distribuitor de căldură și un nou controler cu nichel acopera în continuare temperaturile SSD. SSD-urile vin cu o garanție de cinci ani sau până la 1200 TB, cu 50% mai mare decât cele furnizate pentru SSD-urile anterioare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.