Lansarea OnePlus 6 nu pare să fie prea departe, deoarece Amazon India a lansat o pagină de înregistrare pentru viitorul smartphone. Titanul de comerț electronic a confirmat, de asemenea, că OnePlus 6 va fi disponibil exclusiv pe platforma sa și că va fi lansat în India “în curând”. OnePlus 6 va fi următorul smartphone lansat de brandul chinez, cu detalii cum ar fi Snapdragon 845 SoC, până la 8 GB RAM, o opțiune de stocare de 256 GB și o notă deasupra afișajului deja confirmată de companie.

Pagina de internet a lui Amazon India pentru OnePlus 6 este acum live și fanii se pot înscrie pentru actualizări privind smartphone-ul prin intermediul butonului ‘Notify Me’. “Noul model emblematic oferă mai mult ecran fără compromisuri în ceea ce privește mărimea, oferind o experiență imersivă de vizionare”, a declarat Amazon, sâmbătă. Cu toate acestea, nu a fost menționat prețul smartphone-ului, data lansării și alte detalii în declarația lansată de compania de retail online.

Noor Patel, Director – Categorie Management, Amazon India a spus: “OnePlus 6 este incontestabil unul dintre cele mai anticipate smartphone-uri din India de azi. Suntem bucuroși să rămânem partenerul de alegere pentru un astfel de brand iconic de peste 3 ani și să aducem clienților noștri acces exclusiv la noul OnePlus 6. Clienții pot vizita pagina dedicată Amazon.in OnePlus 6 la ora 00:00 în această seară și urmează instrucțiunile pentru a primi notificări cu actualizările pentru noul OnePlus 6! “Pentru a reitera, pagina menționată este acum live pe Amazon India.

Este de asteptat ca OnePlus 6 sa fie lansat in urmatoarele doua saptamani pe masura ce compania a legat studiourile Marvel si un Avengers: Ediția războiului Infinity de smartphone-ul așteptat.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.