Huawei va lansa cele mai noi smartphone-uri – Huawei P20, P20 Lite, P20 Pro – la un eveniment programat la sfârșitul acestei luni. Compania a dat un joc de dezvelire a smartphone-urilor la Mobile World Congress, o dorință, deoarece a anunțat lansarea unui eveniment de lansare care va avea loc pe 27 martie. Înaintea anunțului oficial al smartphone-urilor, mai multe zvonuri plutesc în jurul internetului, oferind o idee despre ceea ce se așteaptă de la seria P20. Acum, o imagine live a Huawei P20 Lite a apărut prezentând smartphone-ul și specificațiile acestuia.

Evan Blass a publicat o imagine a modelului Huawei P20 Lite, prezentând notch-ul în stilul iPhone-ului X, care este de așteptat să apară în întreaga gamă. La fel ca în cazul sursei, Blass, telefonul are un display de 5,6 inch cu rezoluție de 1080×2250 pixeli și raport de aspect de 18: 9. În plus, o sa aiba și un scaner de amprente montat în spate. Potrivit raportului lui Blass din Venture Beat, smartphone-ul va fi alimentat de un Octa-core Kirin 659 SoC, alcătuit dintr-un SoC quad-core, tactat la 2.48GHz, cuplat cu un SoC quad-core de 1.7GHz.

În plus, Huawei P20 Lite va rula Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0. Acesta va veni cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare încorporată. Se spune că telefonul este alimentat de o baterie de 3520 mAh. În ceea ce privesc opțiunile, modelul P20 Lite va avea două setări de cameră cu doui senzori de 16 megapixeli cu zoom hibrid.

Cu aproximativ o lună in urma, pretinse randări oficiale ale majorității telefoanelor din seria Huawei P20 au apărut online. În timp ce imaginile par să direcționeze spre un design futurist, punctul culminant al smartphone-urilor viitoare ale Huawei ar putea avea o configurație triplă a camerei. Cu toate acestea, acesta ar putea fi inclus numai în varianta premium a smartphone-ului.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.