Gigantul chinez a lansat un nou videoclip care “tachinează” tehnologia următoare pentru încărcarea rapidă. Noua tehnologie – dezvoltată de laboratorul Huawei Watt Lab – se pretinde că percepe baterii de smartphone de 10 ori mai rapide decât bateriile convenționale. În funcție de configurația afișată în videoclip, Huawei spune că telefoanele inteligente vor fi încărcate în doar câteva minute.

Potrivit ultimului videoclip postat de Huawei pe YouTube, miercuri, compania pretinde că are o soluție inovatoare de încărcare rapidă care va reumple 48% din capacitatea bateriei în 5 minute. Huawei susține, de asemenea, că această incarcare va fi suficientă pentru un timp de convorbire de 10 ore. Acesta a spus: “Aceasta este de 10 ori mai rapid decât timpul curent de încărcare.” Huawei, de asemenea, spune în videoclip că noua tehnologie reușește să obțină “eficiență ridicată de încărcare” fără a sacrifica durata de viață a bateriei. Huawei consideră că noua sa baterie de încărcare rapidă va oferi copii de siguranță în dispozitive electronice, cum ar fi smartphone-uri, surse de alimentare mobile, calculatoare și vehicule electrice.

Compania, în 2015, a postat două videoclipuri, în care unul, cu o baterie de 600mAh, a fost încărcat la o capacitate de 68% în două minute, în timp ce în alta, o capacitate de 3000mAh cu o densitate a energiei de peste 620 Wh a fost încărcată la o capacitate de 48% cinci minute. Noul videoclip pare să fie similar celui de-al doilea videoclip, deși această parte a fost omisă în partea de “capacitate a bateriei de 3.000mAh”.

Un alt lucru interesant de remarcat în noul videoclip este că noua tehnologie a Huawei este capabilă să încarce rapid bateriile smartphone-urilor, dar există un dispozitiv separat pentru asta. Aceasta înseamnă că utilizatorii vor trebui să înlăture bateria de pe smartphone-urile lor pentru a le încărca. Acest lucru ridică, de asemenea, întrebarea dacă bateriile detașabile vor face o revenire sau nu. În India, Huawei a lansat recent smartphone-uri cum ar fi Honor View 10, Honor 7X și Honor 9 Lite și toate acestea au baterii non-detașabile.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.