Există câteva sfaturi cu privire la ferestrele de oportunitate, dar se pare că Essential, facut de Andy Rubin. tatal Android, ar fi putut să-i arunce pe toți pe fereastră. Și acum ei ar putea să separe ceea ce a semănat. Târziu și imperfect, telefonul Essential PH-1 a vândut doar aproximativ in 5.000 de unități, plasându-l sub majoritatea producătorilor de echipamente originale și câștigând un loc în nișă, pe piața foarte mică de smartphone-uri.

În cazul în care telefonul, în sine, este de a fi judecat pe cont propriu, Essential este aproape de dispozitivul perfect pentru fani Android, cu excepția unui mic detaliu. Oferă o experiență Android fără “umflaturi” în plus, față de hardware-ul premium încapsulat într-un design memorabil (care poate uita nota ?).

Unul dintre “murdăriile” pe care le are pe spate, este camera minunată care pare a fi concepută în mod intenționat pentru a încuraja achiziționarea unui add-on pentru camera de la Essential. Din păcate, compania Essential, a făcut câteva greșeli grave de-a lungul drumului. Ne mai deranjați dramatizarea finanțării chiar înainte ca telefonul să fie anunțat oficial.

Essential, care a promis că va expedia la începutul lunii iulie, a început să expedieze telefonul la sfârșitul lunii august. Apoi a existat greșeala teribilă de confidențialitate pe care numai un neofit ar fi făcut-o. Exclusivitatea esențială a PH-1 pentru Sprint nu a ajutat nici ea.

Asta a însemnat că majoritatea consumatorilor vor trebui să suporte greutatea totală a etichetei de preț de 699 dolari dacă o cumpără din altă parte.

S-ar putea să nu fie o situație ideală pentru producătorii de echipamente originale și pentru anumite grupuri de avocați, dar nu există nici o îndoială că operatorii de transport încă mai au o influență asupra vânzărilor de smartphone-uri, ceea ce explică de ce producătorii OEM mai mici, în special cei care operează din China sau SUA, trebuie să treacă prin ruta deblocată.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.