Smartphone-urile Mate 10 și Mate 10 Pro de la Huawei sunt la doar câteva zile distanță de lansare, iar compania se asigură că hype-ul din jurul dispozitivelor nu este va muri. Într-o serie de postări pe reteaua de socializare chineza, Weibo, compania a “scăpat” cateva informatii despre lansările viitoare, iar ultima informatie confirmă versiunea Android a noilor dispozitive Mate.

În plus, suportul stiloului a fost de asemenea inclus pentru Huawei Mate 10 Pro, care ar putea fi modelul premium din noile dispozitive. Compania chineză a confirmat că Mate 10 va rula Android 8.0 direct din cutie. Putem presupune în mod sigur că Huawei Mate 10 Pro, care va fi lansat alături de Mate 10, rulează Android 8.0 Oreo.

Compania chineză poate să dezvăluie o nouă versiune EMUI, care va fi preluata pe urmatorul Huawei, la lansarea pe 16 octombrie. Teaserul video nu dezvăluie altceva decât ca Android 8.0 Oreo va fi prezent pe dispozitiv.

Compania a spus pe Weibo ca: “Huawei Mate 10 vine echipat cu un Android 8.0 Oreo, ce ofera o experienta mai buna a sistemului de operare Android. Ne vedem la Muchen !”. Ne putem aștepta la mai multe sugestii inaintea lansarii telefoanelor. Postul Weibo a fost pentru prima dată reperat de catre cei de la MySmartprice.

Evan Blass a postat o noua imagine a lui Huawei Mate 10 pe contul sau de Twitter, in care iese in evidenta suportul de Stylus Pen. La o privire mai atentă, se pare că Huawei va face o legătură cu Moleskine pentru setul său de scris inteligent. Imaginea postata de catre Blass, arată setul inteligent de scriere din spatele Mate 10 Pro.

Bazandu-ne pe informatiile de pana acum, se spune ca telefonul suporta un display “EntireView”, ce are o diagonal de 5.99-inchi si o rezolutie QHD (1440 x 2880px). Se spune ca Mate 10 Pro se va lansa in patru configuratii: 6GB RAM/64GB memeorie interna, 6GB RAM/128GB memeorie interna, 6GB RAM/256GB memeorie interna, 8GB RAM/256GB memeorie interna.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.