Android Oreo a început să se lanseze la dispozitivele Pixel și Nexus cu câteva săptămâni în urmă, însă, în ciuda tuturor testelor efectuate înainte de lansare, au existat o serie de erori semnalate de utilizatori. Acum, unii utilizatori care și-au actualizat dispozitivele Pixel și Nexus în noua versiune Android se confruntă cu o problemă a aplicației Google Clock, iar alarmele sale nu funcționează corect.

În plus, alți utilizatori au raportat, de asemenea, că actualizarea Android Oreo provoacă repornirea aleatorie în mijlocul operațiilor normale de pe dispozitivele lor. Într-o plângere trimisă prin e-mail către Android Police, un cititor a raportat problema prin care ceasul deșteptător de pe dispozitivul Pixel, rulat pe Android Oreo, s-ar dezactiva dacă alarma este setată la mai puțin de o oră decat a fost setata la un moment dat.

Deși acest lucru a fost un eveniment unic, alți utilizatori au menționat aceeași problemă în recenziile privind înregistrarea aplicației Google Clock pe Google Play. Mai mulți utilizatori enervați au menționat modul în care bug-ul ia facut sa intarzie la munca.

În plus, lista de erori Android Oreo a primit încă o intrare în care ceilalți utilizatori au început săptămâna trecută să raporteze că dispozitivele Pixel și Nexus au efectuat reporniri aleatorii în timpul operațiunilor normale, deoarece au fost actualizate.

Android Police spune că unii dintre membrii personalului său au început să se confrunte cu această problemă, doar pentru a afla că a fost răspândită la proprietarii de dispozitive Pixel și Nexus care au dezmințit problema pe Twitter. Problema era așteptată să fie eliminată în ultimul OTA din septembrie, pe care le-au primit dispozitivele, dar se pare că nu sa întâmplat.

Această problemă de repornire aleatorie a fost, de asemenea, considerată ulterior a fi legată în mod liber de unele probleme YouTube de pe Android Oreo. Modul Picture-in-Picture (PiP) părea că a provocat repornirea pentru o grămadă de utilizatori, raportează Android Police.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts