In ultimele saptamani au aparut tot mai multe zvonuri cum ca Asus ar urma sa lanseze un smartphone sub brand-ul “Republic of Gamers”. Gigantul taiwanez ar fi al patrulea producator important de telefoane inteligente care intra pe segmentul smartphone-urilor dedicate gamerilor, dupa ce Xiaomi, Razer si ZTE si-au lansat deja un astfel de produs.

Ultimele scapari ne sugereaza ca terminalul va avea sub capota un procesor Snapdragon 845 cuplat cu 8GB de RAM. Deocamdata nu exista informatii cu privire la stocarea pe care o va avea device-ul, dar cel mai probabil acesta va venii in doua variante de stocare, una cu 64GB si alta cu 128GB. Este de asteptat ca telefonul sa aiba un ecran cu o rata de refresh de 120Hz, concurand cu panoul de pe Razer Phone. Din dorinta de a economisii bateria, Asus este posibil sa blocheze ecranul la o rata de refresh de 60Hz atunci cand utilizatorul nu se afla intr-o sesiune de gaming. Desigur, terminalul ar urma sa ruleze ca sistem de operare Android 8.1 Oreo.

Asus pare sa fie in acest moment singura companie care poate concura cu Razer pe segmentul de smartphone-uri dedicate gamerilor, acesta avand o experienta de 12 ani in acest domeniu cu brand-ul Republic of Gamers (ROG).

In orice caz, device-ul de gaming al celor de la Asus se afla momentan doar in stadiul de “zvon”. Ramane de vazut daca acest smartphone promitator se va materializa, in cazul in care telefonul chiar exista, probabil ca va fi lansat la Computex 2018 (5-9 iunie), deci tot ce ne ramane de facut e sa asteptam sa ni se confirme sau infirme zvonurile relatate mai sus.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.