Care sunt cele mai bune smartphone-uri cu Android sub 500 lei

Android este sistemul de operare cel mai popular si cel cu care sunt familiari cei mai multi dintre utilizatori de dispozitive monile. Acest lucru se datoreaza faptului ca smartphone-urile cu sistem de operare Android sunt mai accesibile si ofera totodata mai multe optiuni de personalizare. Daca iti cauti un smartphone Android sub 500 de lei, iata mai jos care sunt cele mai bune optiuni!

In momentul de fata standardele medii de performanta au crescut foarte mult, iar cu un buget destul de redus putem cumpara telefoane mai mult decat decente.

Allview, Lenovo si Huawei
Daca urmaresti un smartphone cu Android sub 500 de lei si vrei un raport calitate-pret bun, atunci brandurile spre care te poti indrepta sunt Allview, Lenovo si Huawei. Acestea au avansat mult in materie de dotari si ofera solutii accesibile, care raspund tuturor cerintelor unui utilizator actual (navigare, mail, mesagerie online, social media, fotografii, jocuri).

Un exemplu excelent in acest sens este Allview P7 Pro. Telefonul dual-SIM de 5 inch are procesor quad core de 1.3 Ghz, 2 GB RAM, spatiu de stocare de 16 GB cu posibilitatea de extindere, camere foto de 8 MP si 5 MP si baterie de 2300 mAh. Cu alte cuvinte, telefonul face fata cu brio utilizarii de zi cu zi. Allview P7 Pro are in momentul de fata un pret de 499 lei.
Dotari asemanatoare gasim si la modelul Allview P8 Life, diferenta principala constand in camera foto principala de 13 MP. Cei interesati mai mult de fotografii vor aprecia cu siguranta telefonul. Allviw P8 Life costa tot 499 lei.

In categoria de telefoane intre 400 si 500 de lei mai sunt demne de mentionat modelele Lenovo Lenovo A889 cu un pret in jurul sumei de 460 de lei, Lenovo A6010 cu 450 de lei sau Huawei Y5II tot la 450 de lei. E de mentionat faptul ca pe masura ce coboara preturile, coboara bineinteles si dotarile. Ultimele trei telefoane mentionate au capacitate RAM si de procesare ceva mai mica, fiind insa in continuare relevante pentru un utilizator interesat de sarcini simple, obisnuite. Memoria RAM pentru aceste modele este de 1 GB, in timp ce spatiul intern de stocare este de 8 GB.
Camerele foto au pana in 8 MP.

Samsung
Cei care tin la brand si vor un telefon sub 500 de lei se pot indrepta spre Samsung Galaxy J1 Ace. Modelul dual-SIM de 4.3 inch are un procesor dual Core de 1.3 Ghz, 512 MB RAM si 4 GB de memorie interna. Camera foto principala are 5 MP, iar cea pentru selfie are 2 MP. Samsung Galaxy J1 Ace are un pret in jurul sumei de 450 de lei. Dupa cum putem observa usor insa, modelul este cu mult depasit de celelalte branduri.

Un model foarte atractiv de 400 de lei este Evolio M6. Acesta are 5.5 inch, procesor quad-core, 1 GB RAM si camera principala de 5 MP.

Sub 400 de lei
Gasim telefoane atractive si sub 400 de lei. In aceasta categorie remarcam modelul ASUS ZenFone Go ZB500KG de 5 inch, cu 1 GB RAM, procesor quad-core si camera de 8 MP! Telefonul se misca si arata foarte bine. Modelul costa in jur de 370 de lei.

Dupa cum poti vedea, exista foarte multe optiuni accesibile pentru smartphone-uri Android, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.