Google Allo va fi in curand mai usor de utilizat la locul de munca, datorita unei noi versiuni desktop ce va incerca sa completeze aplicatia mobila.

Anul trecut, Google a anuntat aplicatia de mesagerie Allo, care arata destul de promitatoare la inceput. Cu toate acestea, aplicatia nu s-a dovedit a avea la fel de mult succes asa cum compania a sperat ca se va intampla. Unul dintre motive este ca nu exista nici o versiune web disponibila, ceea ce inseamna ca puteti utiliza aplicatia Google Allo doar pe un smartphone cu iOS sau Android. Dar, se pare ca acest lucru este pe cale sa se schimbe in curand.

Nick Fox, care este VP de produse de comunicare la Google, a postat recent o captura de ecran a unei aplicatii web desktop pentru Google Allo pe Twitter. El a spus ca este inca in dezvoltare, dar din pacate, nu ne ofera un interval de timp specific la momentul in care s-ar putea sa fie disponibil.

Dupa cum putem vedea in imaginea de mai jos, putem observa ca aplicatia ruleaza pe un browser web, mai exact Google Chrome, avand ca sistem de operare Mac, fiind un prototip la momentul actual. Aceasta se aseamana cu aplicatia de pe telefonul mobil, avand un spatiu mult mai mare de afisare ce faciliteaza experienta oricarui utilizator.

De asemenea, ca si pe alte alte aplicatii de mesagerie, utilizatori vor putea vedea contactele pe partea din stanga a ecranului, bineinteles vor avea posibilitatea de a putea adauga emoticoane sau stickere in orice conversatie doresc si de a accesa serviciile popularului Google Assistant. Aceasta aplicatie include o caracteristica de raspuns inteligent, ceea ce sugereaza raspunsuri adecvate la text si fotografii bazate pe stilul dvs unic. De asemnea alte caracteristici ale versiunii web raman inca necunoscute, pana la momentul lansarii.

Cu toate acestea, se va extinde ‘’ecosistemul’’ aplicatiei Allo, astfel incat il puteti utiliza pe o gama mai larga de dispozitive si descarca pe PC-ul dvs. in cazul in care nu aveti internet sau baterie pe telefon, sau vice-versa.

Nu avem nici o idee despre cand se va lansa de fapt, dar probabil nu va fi foarte curand, deoarece este “inca in dezvoltare timpurie.”

Source

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.